ZASTRAŠUJUĆE! Sotonski hram prikuplja novac kako bi legalizirali ritualne abortuse!

Autor: Vjera

Sotonisti izlaze iz sjene i traže svoja prava, a među njima i ritualna ubojstva nerođenih beba

Sotonski hram u Americi koji se deklarira kao vjerska organizacija prikuplja novac za legalizaciju besplatnog abortus koje nazivaju  ‘vjerskim reproduktivnim pravom’.

Na svojim stranicama posvećenim ovom zahtjevu navode da je to u skladu sa Zakonom o vjerskim slobodama. Traže da svi abortusi prvog tromjesečja budu oslobođeni ‘nepotrebnih’ propisa za sve osobe koje obavljaju vjerski abortus ritual u sklopu Sotonskog hrama.

Grupa se nada da će prikupiti 100.000 dolara za mobiliziranje pravnih postupaka kako bi se zaštitili vjerski abortus od neopravdanog uplitanja vlade.

‘Sotonski obred abortusa pruža duhovnu utjehu i potvrđuje tjelesnu autonomiju, samoprocjenu i slobodu od sila prisile’, objašnjavaju, dodajući da namjena rituala nije uvjeriti osobu da napravi abortus već da sam abortus bude posvećen i obavljen u povjerenju te zaštiti tjelesnih prava kad se provede siguran postupak.’

Podsjetimo, bivši sotonist David Arias nakon obraćenja na katoličku vjeru svjedočio je upravo ovu zastrašujuću stvarnost o ritualnim abortusima.

‘Najlakši način za ubiti ljudsko biće je abortus jer beba nema nikakvu obranu. Možete ubiti koliko hoćete beba u ovoj državi sve dok su oni još uvijek u maternici. Zato je abortus bio sastavni dio naših rituala, preko kojih smo nevine žrtve predavali sotoni. Abortus je anti-sakrament posvećen Sotoni, to sam znao i sudjelovao u tome, iako nikad nisam sam želio ubiti ljudsko biće’, rekao Arias  i dodao da su abortus rituale radili i u suradnji s brojnim klinikama za abortuse po Americi.

Ovo je video u kojem objašnjavaju što žele:

Izvor

.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.