SNIMKA ZAPALILA SVIJET! Kažu da ovo nije dijete! Možete li vi prepoznati što je?

Autor: Vjera

Jedan od razloga zašto je ultrzvuk zabranjen u klinikama za abortuse...

Općenito, “ekipa” koja se zalaže za neometano ubojstvo nerođenog djeteta u majčinoj utrobi kao glavni adut svoje propagande stavlja naglasak na to da dijete u majčinoj utrobi nije dijete već nevažna nakupina stanica bez smisla. Snimka koja je raspalila internet i koja je prikazana više od 12 milijuna puta dokazuje nešto sasvim drugačije. Ova snimka prikazuje malog čovjeka i ništa manje od toga, kako plješće i uživa u majčinoj utrobi, čime je svijetu prikazano kako je ova beba itekako živa.

“Naša beba stara 14 tjedana počela je pljeskati u mojoj utrobi, dok smo liječnik i ja pjevali pjesmicu. Moj suprug je snimao taj nevjerojatan događaj, iskustvo koje nikada nećemo zaboraviti. Beba je zapljeskala 3 puta i to u ritmu pjemice”, rekla je majka ove vesele bebe.

Snimka je naišla na nevjerojatan interes javnosti, a ova se beba u ime mnogih drugih beba koje se u današnjem svijetu smatraju nevažnima, izborila za pravo na ljudskost i pravo na čovječnost. Ne zaboravimo da se najviše abortusa u svijetu obavi između 12. i 14. tjedna kada beba izglada upravo ovako, živo veselo i što je najvažnije od svega, svjesno svijeta oko sebe. Također, ovo je razlog zašto je u brojnim klinikama za abortuse ultrazvuk zabranjen! Pogledajte snimku, pa razmislite još jednom je li abortus ubojstvo živog bića ili pak samo odstranjenje nakupine stanica!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.