pixabay

OD ABORTERA DO ODVJETNIKA DJECE: Šibenski ginekolog spasio 50 djece i svjedoči susret sa Živim Bogom!

Autor: Z. K.

Jedna vožnja biciklom promijenila mu je život!

Bila je to prekrasna duhovna obnova govori u pastoralnom centru u Lištanima koja se temeljila na predavanjima s profesora Ivančićem. U toj duhovnoj obnovi sudjelovalo je šest šibenskih obitelji i njegova među njima. Do tada je radio abortuse i nije bio do kraja svjestan svojih čina. Kako je strastveni vozač bicikla, tako se svako jutro budio prije svih na duhovnoj obnovi te bi otišao na vožnju biciklom na kojoj bi se usput i pomolio. Na jednoj takvoj vožnji, kako svjedoči dr. Ivan Zmijanović dobio je milost da vidi sve svoje grijehe. ‘Bilo je to kao da sam netko drugi tko vidi sa strane svoj život. Shvatio sam sve što sam činio i koliko puta mi je Gospodin pružio ruku a ja je nisam prihvatio. Krenule su suze, iscjeliteljske suze’, svjedoči ovaj divni liječnik koji je nakon osobnog susreta s Isusom na biciklu promijenio svoj život. ‘Mogu slobodno reći da moj život prije te vožnje i poslije te vožnje na biciklu više nije bio isti jer sam spoznao Živog Boga.

U irazgovoru za Radio Mir Međugorje, Zmijanović se prisjetio i života dok je još radio abortuse.

‘Prije nego sam se prizvao na priziv savjesti, u vremenu dok sam još radio abortuse’, prisjeća se, ‘osjećao sam se i kao izgubljeni i kao poslušni sin’.

‘I tada sam razgovarao sa ženama, neke su odbacile ideju za prekidom trudnoće, a neke nisu odustajale. Bio sam izgubljen, jer sam bio svjestan da je to grijeh, ali sam bio i kao poslušni sin jer nisam bio svjestan da sam izgubljen’, svjedoči.

‘Mi se često skrivamo iza zakona koji dozvoljava prekid trudnoće i čini sve legalnim. I iako su po civilnom zakonu legalni, po Božjem zakonu nisu legalni i to je ono što je u meni stalno izazivalo taj neki nemir’.

Tada je kako kaže uobičavao osuđivati žene koje žele pobačaj ali ne i sebe ne shvaćajući da i on koji radi pobačaj jednako je kriv.

Svjedoči i da je na jednom koncertu Parnog Valjka u pjesmi – Molitva – duhovno čuo stih koji govori o tome da smo mi pred Bogom svi jednaki. Govori kako mu je upravo taj stih pomogao da prestane osuđivati te žene, jer je shvatio i svoju krivicu.




‘Do trena kad sam osuđivao te žene, vrata mog srca bila su zatvorena za iscjeljenje. Od trena kad sam ih prestao osuđivati, vrata su se otvorila za moje iscjeljenje, jer je i meni iscjeljenje bilo potrebno kao i tim ženama. Taj put je bio za mene dug, a vodio me do duhovne obnove gdje sam shvatio da sam i ja ljubljeno Božje dijete, da me unatoč grijehu nije ostavio i to me vratilo u život’.

Danas dr. Zmijanović ne radi abortuse, već se naziva hrvatskim odvjetnikom djece. Naime, do sada je Božjom milošću razgovorima sa ženama spasio oko 50 djece, za koje su majke bile odlučile prekinuti njihove živote.

Kako kaže u njegovu razgovoru sa ženama pomaže mu i duhovnik, bolnički liječnik a cilj mu je svaku ženu uputiti na istinu koja se događa poslije samog zahvata.




‘Svaka žena požali i želi vratiti vrijeme nakon zahvata’ rekao je dr. Zmijanović koji danas služi Gospodinu kroz svoje zanimanje ginekologa i zahvaljuje Bogu na tome!

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.