MOLITELJE U FRANKFURTU NAPALI SOTONISTI: ‘Krenuli su trgati krunice, sliku Gospe, palili su Bibliju i recitirali sotonske fraze’

Autor: Z. K.

Molitelji u Frankfurtu uspjeli su izazvati reakcije sotonista koji su ih napali, to je znak da su na pravom putu i da molitva djeluje! Sad se bar zna tko je na strani života a tko na strani smrti!

‘Evo baš stižem sa lokacije, grupa molitelja “danas” je ponovno napadnuta, sotonisti su došli htjeli su strgati krunice i sliku Gospe Guadalupske, palili su Bibliju i recitirali sotonske formule …gadno gadno …ozlijeđenih na sreću nema…neke žene su plakale ali molitva je trajala dalje….došlo je  puno policije….napadači su najavili da se vraćaju’, rekao nam je jedan od čitatelja, ujedno i molitelja iz Frankfurta dodavši da je ovo drugi put u tri dana da je sotonistička sekta napala molitelje međunarodne inicijative 40 dana za život koja se, kako u Njemačkoj trenutno održava i u Hrvatskoj. Naime, prije dva dana, točnije u srijedu skupina napadača njih gotovo 30 navalilo je na molitelje u miru koji u sklopu inicijative mole ispred centrale „Pro Familie“ njemačkog ogranka International Planned Parenthood Federation.

„Želim živjeti!“ natpis je na jednom plakatu koji ispred sebe drži sudionica inicijative u Frankfurtu. To je glas nerođenog djeteta, koji neke toliko smeta da su prekjučer napali članove inicijative, izvijestio je prolife.hr, a napad se ponovio još jednom, danas, u petak.

Više informacija o današnjem napadu uskoro…

Prije dva dana mirna skupina molitelja sastojala se od deset žena i dvojice muškaraca, a među tridesetak napadača nalazila se i skupina sotonista koji su dijelili svoje letke. Bilo je dosta strašnije nego što to odaju ostatci letaka, konfeta, petardi i spreja.

Tridesetak napadača članovima inicijative unosilo se u lice vičući „Vaš Bog je mrtav“ i slično, bacajući boje i dimne bombe te prijeteći. Napad nije trajao dugo, policija je relativno brzo stigla, a cijelo vrijeme molitelji su samo još intenzivnije molili krunicu.

Policija je uhvatila jednog napadača i zapisala podatke žrtava. Ozlijeđenih u preksinoćnjem napadu, srećom, nije bilo, samo je bojom uništena jakna jedne moliteljice.

U letcima koje su razbacali, napadači pozivaju na borbu protiv „onih koji slijede pogrješnoga Boga koji mrzi žene i koji su iz srednjega vijeka te koji ženama žele uskratiti pravo na abortus“, ujedno pozivajući „sve slobodne i napredne ljude da se ne klanjaju pogrešnom bogu, nego Sotoni i da otvaraju krugove za vještice.“




Kako prolife.hr doznaje iz Frankfurta, molitelji poručuju: „Bogu hvala i slava, danas smo osjetili Njegovu blizinu i snagu. Sutra idemo samo još jači….!“ – i već sutradan odazvalo se još više sudionika!

 




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.