MAĐARSKA MINISTRICA ZAPANJILA SVIJET, ali i prokazala prokletstvo Hrvatske!

Autor: Vjera

Mađari iznjedrili kao uzor političarima svijeta!

Zapravo je posve nevjerojatno da zemlja poput Hrvatske koja se dići svojim katoličanstvom, zemlja kojoj je majka Marija, a narod – marijanski, svih ovih godina ne može iznjedriti niti jednog jedinog političara koji će reći istinu o abortusu. Nekog za koga kao katolici mirne savjesti uopće možemo glasati. Nekoga kome je istina važna, istina o malenima, o nerođenima o ubijenima u majčinim utrobama. Nevjerojatno je da svi kvazidemoKRŠĆANI na tom pitanju zastajkuju i postaju kukavice koje niječu samog Krista raspetog. Osobe koje Krista u obliku nerođenih ponovno predaju, poput Pilata, narodu da ga sakati, muči i pogubljuje. Istina je sljedeća: hrvatski narod ubija svoju djecu i nema osobe u političkoj postavci naše zemlje, niti na vidiku, koja bi se za tu djecu borila. To je prokletstvo našeg naroda kojeg nismo svjesni!

Ali zato zemlje poput Mađarske bez straha i srama svjedoče svijetu istinu i tako pobjeđuju – sve. Unatoč brojnim protivljenjima, napadima, osuđivanjima, mađarska vlada ne boji se nikoga osim Boga samoga. I zato su pobjednici, i zato su plodovi njihove zemlje čudesni, dok naša zemlja propada pod krvi i krikom nevinih. Mađarska je postala uzor mnogim katoličkim zemljama, a posljednje izjave mađarske ministrice obitelji koje je dala za Breitbart News bude i zapanjuju svijet.

Katalin Novák tako je bez straha izjavila: “Pokret za pobačaj pokušava uvjeriti svijet da predstavlja slobodu, ali u stvarnosti predstavlja ubojstvo. Oni tvrde da se radi o izboru, ali to nije izbor. Pobačaj se ne odnosi na slobodu. Ne radi se o slobodi žena”, kaže Novak te pojašnjava: “Ako već imate dijete u sebi, onda ono što tada radite nije izbor. To nije trenutak za izbor. Izbor se događa prije.”

Iako je pobačaj u Mađarskoj zakonit pod određenim uvjetima, “broj pobačaja u Mađarskoj smanjio se za 30 posto tijekom posljednjih godina i najniži je ikad“, rekla je Novák. “Najvažniji alat koji nam stoji na raspolaganju je obrazovanje.”

Obrazovanje u čistoj zdravorazumskoj istini.

Istini od koje naši političari drhte i tako sagibaju svoja koljena pred šačicom sotonista i elitista željnih krvi hrvatske djece!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.