Gdje završavaju abortirani fetusi? U lijekovima, hrani, pićima poput Pepsija

Autor: Luka Popov

U svijetu se godišnje obavi oko 40 milijuna abortusa (prema Guttmacher Institute), od čega nešto više od milijun u SAD-u i isto toliko u zapadnim zemljama starog kontinenta. Jeste li se ikada zapitali što se događa s tolikim leševima brutalno ubijene djece? Ideja da ih se samo baci u slivnik i ispere čini se strašna, ali stvarnost je puno gora od toga.

Tržište pobačenih fetusa

Tako npr. u SAD-u postoji rupa u zakonu koja omogućava klinikama za abortuse prodavati fetuse zainteresiranim klijentima, koji ih nakon toga smiju koristiti bez ograničenja. Skupine koje promiču kulturu života više puta su tražile od vlade da se ta odvratna praksa prekine, za što Obamina administracija do sada nije imala sluha.
Kako izvještava LifeNews.com, tvrtka StemCell Inc sasvim legalno koristi mozgove abortiranih fetusa kako bi moždane stanice ubrizgavali pacijentima u oči i tako ispitali utjecaj fetalnih stanica na vid. Da bi fetus u tom smislu bio iskoristiv, nužno je da bude star između 10 i 20 tjedana i sa potpuno razvijenim živčanim sustavom! Razvoj djeteta u majčinoj utrobi tretira se kao sirovina za laboratorijske pokuse u službi farmaceutskih divova.

Trgovina organima
2009. godine popunjeno je više od 4.400 zahtjeva za fetalna tkiva i stanične linije. Da bi se potražnja zadovoljila, bilo je potrebno isporučiti „proizvode“ od nekih 22.000 trudnoća, pri čemu su klinike za abortuse zaradile oko pola milijuna dolara. Niska je danas cijena ljudskog života.
Dean Alberty, bivši zaposlenik u klinici za abortuse u šokantnom razgovoru za američku kuću ABC opisivao je „berbu organa“ iz pobačenih beba: klinike „beru“ oči, mozak, srca, udove, torza. Brižljivo ih se pakira i stavlja na tržište. Interesenata je puno, od klinika za medicinska istraživanja, do kozmetičke i prehrambene industrije. Svima je zajedničko jedno: potrebni su im organi djece u točno određenoj fazi razvoja i zahtijevaju „vrhunsku robu“. Za tržište nisu podobni fetusi čiji su roditelji ovisnici, zaraženi spolno prenosivim bolestima, ili koji sami imaju neku anomaliju – samo najbolji uzorci dolaze u obzir.

Poboljšanje okusa
Neprofitna organizacija Children of God for Life (CGL) dospjela je u javnost 2011. godine kada je objavila vijest da jedan od najvećih proizvođača osvježavajućih pića na svijetu, Pepsi, koristi ostatke abortiranih ljudskih bića u svrhu poboljšanja okusa proizvoda. Ugovor je potpisan između tvrtki PepsiCo i Senomyx, po kojemu će Senomyx opskrbljivati PepsiCo bubrežnim tkivom abortiranih fetusa (riječ je o fetusima starima oko 15 tjedana), tzv. „izoliranim ljudskim receptorima za okus“. Povjerenstvo za sigurnost i razmjenu (Security and Exchange Commission) Obamine administracije ovakav ugovor procijenilo je kao sasvim „običan i uobičajen posao koji se može nastaviti“ (LifeSiteNews.com).

Kultura smrti
Teško je dati epilog ovako potresnoj priči. O moralnoj nedopuštenosti i intrinzičnom zlu ovakvih postupaka suvišno je i govoriti. Sasvim je jasno da društvo u kojem ovakvi postupci postaju normalni ne može opstati. Povijest bilježi mnoge monstruozne civilizacije koje su žrtvovale svoju djecu demonima, ubijali ih pa čak i jeli. Slične stvari činili su Amorejci u vrijeme Jošue, kao i drevne civilizacije latinske Amerike – obje su uništene od strane Božjih ljudi. Čini se da je naša moderna civilizacija odlučila krenuti istim putem sigurne propasti, žrtvujući svoju djecu demonima bespoštednog profita, komoditeta i luksuza.

Autor:Luka Popov
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.