(FOTO) OVAKO SE TO RADI! U BIH POSTAVILI POTRESNE PLAKATE I DIGLI UZBUNU!

Autor: Vjera/Hkm

Plakati zorno oslikavaju čistu istinu koja užasava

Kako su istaknuli na svojim mrežnim stranicama, pokrenuli su oglašavanje na plakatima u Bosni i Hercegovini potaknuti događanjima u saveznoj američkoj državi New York gdje je ovih dana donesen zakon koji pobačaj definira kao „temeljno pravo“ svake trudnice te omogućuje pobačaj do 9 mjeseca trudnoće.

Ovih dana u organizaciji ove Udruge, njihov suradnik Mijo Barada, predstavio je svoju novu knjigu te u jednom dijelu knjige govori o zlu pobačaja i njegovim posljedicama na živote svih onih koji u njemu sudjeluju te ga povezuje s mnogobrojnim ratovima i stradanjima.

Donosimo izvadak iz Baradave knjige koji ih je potaknuo na realizaciju ovog projekta:

„U mnogim muzejima možemo vidjeti razna oružana sredstva korištena u ratovima u povijesnim razdobljima. Bilo bi dobro da se podigne muzej gdje će se pokazati ubojito oružje kojim liječnici, unatoč Hipokratovoj zakletvi, nemilosrdno ubijaju nevinu djecu pod majčinim srcem… Ne možemo poput Poncija Pilata prati ruke i ne činiti ništa, nego trebamo odlučno stati u obranu dostojanstva života.“

“Majka Terezija je još 1979. godine primivši nagradu za mir u svom obraćanju istaknula kako je najveći rušitelj mira danas krik nerođenog djeteta, već tada je ova svetica čula nebrojene krikove male djece zato jer je imala zdrave duhovne uši i srce.

Mi možemo ubijati glas savjesti u nama ali nikada potpuno, često nas neka slika, priča ili događaj može protresti i potaknuti naš um i duh da se vrati onom iskonskom dobru koje je u nas utkano prilikom našega začeća. Vodeći se poznatom izrekom da slika govori tisuću riječi odlučili smo na više lokacija u našoj Hercegovini postaviti ove plakate zato što želimo da ozdrave naše duhovne oči i uši te da svatko za sebe čuje u srcu ono što mu ova slika govori.

Uvjereni smo da će ovaj projekt potaknuti mnoge da stanu u obranu života i ako samo jedna beba bude spašena naša zemlja će biti obogaćena jednim novim životom, jednim novim svijetom”, poručili su iz udruge.




Crtež koji je uznemio svijet

Naime, vaj crtež sa snažnom porukom prošlog je mjeseca bio  hit na društvenim mrežama diljem svijeta. Crtež  prikazuje dijete koje se uhvatilo za nit vezanu s majčinim srcem, dok  pokušava pobjeći od oštrih instrumenata u njezinoj utrobi. „Ne mogu podnijeti koliko je to tragično“, napisao je jedan od komentatora. „Ovo je slika koja me je najviše uznemirila od svih koje sam vidio u 40 godina kirurške prakse. Hvala što ste objavili ovaj crtež“, napisao je još jedan. U svijetu se godišnje riješi oko 56 milijuna djece na ovako monstruozan način, komadanjem, trganjem, usisavanjem njihova tijelai  života pod majčinim srcem.

Budite njihov glas koji im je oduzet, podijelite istinu!




Autor:Vjera/Hkm
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.