PREŠUĆENO: Pritisak na Hrvatsku! ‘Svi građani moraju financirati ‘ubojstvo’ hrvatske djece!

Autor: Zrinka Kasapić

Ako na ovo pristanemo, slijedi propast hrvatskog naroda!

Da, Hrvatska je definitivno trn u oku mnogim ‘zapadnim’ zemljama koje su umjesto napredovanja, strmoglavo sunovraćene na najniže razine ljudskog postojanja! Riječ je o navodno razvijenim zemljama u kojima je posve normalno ‘ubijati’ djecu, prodavati njihove organe, a posljedično ih i konzumirati kroz razne prehrambene ili kozmetičke proizvode. Da, Hrvatska je trn u oku svim ‘naprednjacima’ jer još uvijek nismo dovoljno glupi da ne vidimo razliku između ‘prava’ i monstruoznog ubojstva živog bića. Jer i dalje razlikujemo muškarca od žene, diskriminaciju od prava na život ali i koristimo ‘priziv savjesti’, kao dokaz da živimo u slobodno mislećem društvu!

Međutim, upravo zbog toga u žaru ljeta i godišnjih odmora jedna od onih globalističkih organizacija o kojoj ovisimo, – UN, na Hrvatsku vrši pritisak i traži od nje uklanjanje svih oblika diskriminacije žena! Bar su tako nazvali – FINANCIRANJE UBIJANJA DJECE!

Od Hrvatske se traži da u sljedeće dvije godine osigura dostupnost abortusa i moderne kontracepcije i to tako da svi troškovi budu pokriveni iz zdravstvenog osiguranja. Dakle, od Hrvatske se traži da svaki građanin pristane sudjelovati u najodvratnijem grijehu današnjice te da postane sudionik monstruoznog i genocidnog zločina nad vlastitim narodom!

Od Hrvata se traži da financiramo ubojstva hrvatske nerođene djece, i to je vijest koja je u potpunosti prešućena u hrvatskim medijima. Zašto? Možda zato što se UN-ove naredbe ne odbijaju, pa će i samo provođenje ove politike, baš kao i vijest o ovoj ‘naredbi’ biti površno provučena kroz medije ne bi li ‘prespavali’ prave razmjere ovog skandala, i preko noći postali sudionici propasti vlastitog naroda?

Jer, ovaj zahtjev UN-a posve je totalitaristički. Njime se u ime sloboda krši pravo na život, pravo oca i majke ali i pravo svakog poreznog obveznika na priziv savjesti, odnosno pravo svakog čovjeka koji još uvijek može odbiti sudjelovati u genocidnoj politici ‘kontrole hrvatskog stanovništva’. Ako to više ne budemo mogli, hoćemo li onda postati svjesni da nismo slobodni kako nas uvjeravaju? No, tada će vjerojatno biti kasno!

Ono što UN traži – svi prihvaćaju

Problem je u tome što se kao članica UN-a Hrvatska od njihovih zahtjeva ne može tek tako distancirati! Moćni lobiji kao i neki mediji tvrde da Hrvatska nema nikakvo pravo odbiti zahtjeve UN-a, što će se najvjerojatnije na isti način i prezentirati hrvatskoj javnosti (iako to nije točno), što je samo još jedan dokaz da sluganske vlasti u Hrvatskoj ne rade za dobrobit, i ovako depopuliranog društva, već uigrano lete u matricu politike koja svakodnevno ubije na desetke tisuća djece u svijetu!




Da je UN zapravo jedna monstruozna organizacija kojoj je glavni cilj proturiti abortus u njezine članice potvrdili su državnici male zemlje El Salvador koji su rekli da se UN abortusom služi kao ucjenom!

‘Nerazvijene zemlje, ali i zemlje koje trebaju podršku UN poput El Salvadora ovise o međunarodnoj pomoći, kao i o potpori UN-a, a takva potpora UN uvijek dolazi s određenim uvjetima koji uvijek uključuju u svojim programima ‘reproduktivna prava’. Dakle, ubijte, ako želite pomoć. Jedan član Vlade, nakon povratka sa sastanka međunarodne pomoći u Europi je rekao: ‘Svi ti ljudi tamo samo žele pričati o abortusu. A kada idete na međunarodne konferencije Ujedinjenih naroda, nevjerojatno je kako u svaki ugovor žele (ubaciti) abortus’, rekla je Julia Cardenal, predsjednica Udruge Da za život, iz El Salvadora, najmanje zemlje u srednjoj Americi koja se uspjela odmaknuti od UN-ovih zahtjeva te zaštiti Ustavom svu nerođenu djecu!

Kako će se Hrvatska postaviti prema ovim zahtjevima treba vidjeti, ali učeći iz primjera ‘tableta za dan poslije’ mogli smo vidjeti da Hrvatska iako ne treba, prihvaća baš sve što joj tijela UN-a predlažu, stoga nije za odbaciti da je baš ovaj prijedlog, način na koji će ‘naprednjaci’ doprijeti do čiste Hrvatske! Jer, financiranjem abortusa od novca svih poreznih obveznika najbrži je način za prisiliti građane jedne zemlje da svi zajedno sudjeluju u grijehu, na propast života i čitavog hrvatskog naroda!




Autor:Zrinka Kasapić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.