fbpx

PREPOZNAJ IH! Egzorcist: Opasne sotonističke krunice preplavile katoličko tržište

Autor: Vjera

Okultna simbolika na njima dobro je skrivena, budite oprezni!

Jeste li čuli za opasne krunice koje su sotonisti proizveli u katoličkom svijetu kako bi zavarali katolike? To je upravo ono na što je upozorio filipinski egzorcist.

‘Budite oprezni jer te krunice mogu biti pod prokletstvom’ upozorio je fra Ambrosio Nonato Legaspi, egzorcist biskupije Novaliches. Upozorio je da su na krunice stavljeni okultni simboli pod ritualima prokletstava te da one nikako nisu bezopasne. Upozorio je da su te krunice najčešće izrađene od plastike a na sebi sadrže simboliku sunca sa zrakama, zmije omotane oko križa ili pak pentagram koji se može vidjeti tek kad malo bolje promotrite krunicu.

No, ponekad, tvrdi egzorcist, na krunici ne treba biti simbola da bi ona bila pod prokletstvom.


Fra Phillippe de Guzman, pomoćnik filipinskog egzorcista otkrio je da su te krunice otkrivene još prije nego su imali slučajeve demonskih napasti radi takvih predmeta. Kao sigurnosnu mjeru preporučili su obavezan blagoslov svake krunice koju nosite u svoj dom, a ako primijetite išta sumnjivo preporučuje se da je odnesete i na egzorcističke molitve. Pazite gdje i od koga kupujete nabožne predmete.

Egzorcisti su napomenuli kako su duhovna bića odnosno demoni i sotonizam uistinu stvarni te da okultne predmete treba izbjegavati. Dodali su da se sotonisti često služe katoličkim nabožnim predmetima bez svećenićkog blagoslova, za svoje aktivnosti te da je blagoslov najbolja obrana od njihova djelovanja. Naravno, oblačeći se u anđele svijetla moguće je da su sotonističke skupine na katoličko tržište stavili krunice s demonskom simbolikom, međutim ako dobro pregledate krunicu i blagoslovite ju razloga za straha nema!

U videu pogledajte kako otprilike izgledaju sotonističke krunice ‘uhvaćene’ na katoličkom tržištu:

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.