fbpx

Poznati evangelizator u detalj prorokovao CORONU? Zapanjit će vas što slijedi nakon nje! 

Autor: Vjera

Daj Bože da se ostvari u punini....

‘Vidim zarazu kako se spušta na cijeli svijet i kako se kafići, crkve i državne ustanove zbog nje zatvaraju. Ona će posebno snažno udariti na New York i uzdrmati ga k’o nikad u njegovoj povijesti. Zaraza će natjerati mlake vjernike na žarku molitvu i čitanje Svetog pisma, a propovjednici će pozivati ljude na obraćenje Bogu. To će biti okidači za Treću veliku svjetsku duhovnu obnovu koja će zapljusnuti Ameriku i cijeli svijet.

David Wilkerson, 1986. godine

Nije bio katolik ali je nesumnjivo jedan od duhovnih velikana 20. i 21. stoljeća. Svatko tko imalo poznaje kršćansku scenu čuo je za njega i njegovu službu za mlade, djecu i napuštene. Kroz propovijedanje i humanitarni rad Duh Sveti je po njemu dotakao stotine tisuća života, a njegova su djela, nesumnivo nadživjela njega samoga. Preselio se Gospodinu u osamdesetoj godini života a dok je bio na Zemlji, živio je drugačije od većine kršćana. Nije gledao TV još od 1957., odbijao je susretati se sa svjetskim vođama iako je bio pozivan, propovijedao je snažno i beskompromisno, nije se nazivao prorokom ali je Bog itekako po njemu ostavio proroštva, poput ovog gore napisanog i pomalo zaboravljenog, sve do sada.


Daj Bože da se ostavi u punini! Dođi Duše Sveti i zahvati nas!

Proroštvo objavio: book.hr

IMATE LI MISTIČNU KRVNU GRUPU ISUSA KRISTA? Evo zašto je posebna!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.