Potvrdi svoj krsni zavjet, ovom molitvom!

Autor: Vjera

Milost koja se ne propušta

Na današnji dan slavimo krštenje našeg Gospodina Isusa Krista, onaj čudesni trenutak otvaranja neba i spuštanja ljubavi Božje na svog Sina u obliku Duha Svetoga i Očeve moćne riječi koju danas želi poručiti svima nama: Ti si Sin moj ljubljeni, u tebi mi sva milina.

Čitanje svetog Evanđelja po Luki
Narod bijaše u iščekivanju i svi se u srcu pitahu o Ivanu nije li on možda Krist. Zato im Ivan svima reče: »Ja vas, istina, vodom krstim. Ali dolazi jači od mene. Ja nisam dostojan odriješiti mu remenje na obući. On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.« Kad se krstio sav narod, krstio se i Isus. I dok se molio, rastvori se nebo, siđe na nj Duh Sveti u tjelesnom obličju, poput goluba, a glas se s neba zaori: Ti si Sin moj, ljubljeni! U tebi mi sva milina!
Riječ Gospodnja.

Bog svakome od nas želi reći isto. Bog nas je krštenjem pozvao u obiteljski odnos s Njim, a to je mnogo više i veličanstvenije nego možemo zamisliti. Mi više nismo djeca svijeta, nego djeca Božja, i tu je milost potrebno svakodnevno osvješćivati. Na današnji dan, probajte obnoviti svoj krsni zavjet s Bogom. Pronađite tišinu svog srca i približite se svome Ocu. Izgovorite ovu molitvu gorljivo i od trenutka kad je izmolite probajte ne zaboraviti da ste ljubljeni izvanrednom ljubavi, kao Njegova Djeca, da je u vama također sva Božja milina koju želi osloboditi u vašim životima.

Porvrda krsnog zavjeta

Čvrsto vjerujem u Boga Oca i Sina i Duha Svetoga.
Životom želim potvrditi svoj krsni savez s Bogom
i tako obnoviti sveti pradjedovski zavjet
vjere u Isusa Krista i vjernosti Katoličkoj Crkvi.
Svoju odluku polažem u Bezgrešno Srce Presvete Bogorodice Marije.
Najvjernija odvjetnice, na braniku stoj,
čuvaj našu svetu vjeru i hrvatski dom.
Amen.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.