foto: carifilii.es

Potresno svjedočanstvo mlade Meksikanke: ‘Čula sam glas koji je naređivao da me tuku’

Autor: Z. K.

Itzel je mlada Meksikanka koja je upravo završila studij s odličnim ocjenama, čak je i magistrirala. No, kada je pokucala na vrata tvrtki, kako bi se zaposlila, nitko joj nije dao posao. U toj atmosferi frustracije odlučila je otići na mjesto gdje se radi ‘wicca’ (disciplina povezana s vještičarenjem i ezoterijom) kako bi se ‘očistila.’ Svidjelo joj se. Njenu priču objavili su brojni španjolski mediji.  

Nešto je ušlo u nju

Ubrzo nakon što je mlada žena počela učiti više o wicci, počela joj se posvećivati ​​u potpunosti. Naplaćivala je čitanje duša, vršila je iscjeljenja, čišćenja i tako dalje. Ekonomski joj je počelo ići vrlo dobro. Našala je posao i prihod koji je tražila.

Itzel će se baviti ovom praksom više od šest godina. Sve dok krajem kolovoza 2021. jednog jutra, dok je spavala, nije osjetila kako joj nešto odjednom ulazi u tijelo.

Sljedeći dan, Itzel je razgovarala sa svojim ocem i rekla mu da se osjeća jako loše, te mu objasnila što se dogodilo tijekom ranog jutra. Njezin otac odveo ju je osobi koja je opet bila posvećena ezoteričnim stvarima, a koja im je odgovorila otvoreno: “Djevojka je opsjednuta demonima .”

“Više volim svjetlo”

Mlada žena nije povjerovala toj osobi, ali noću, dok je bila budna, njezina se situacija pogoršala i počela je čuti glas. Izgubila je kontrolu nad tijelom, imala napade slične epileptičnim i iz usta je izbacivala bijelu pjenu.

Glas joj reče: “Hoćeš kuću? Želiš auto? Htjela bi imati puno novca? Itzel je, vrlo uplašena, odgovorila: NE.

Glas je zatim ponovno upita: “Želiš li ono što ti nudim ili više voliš svjetlo?”
Itzel, koja je bila potpuno nesvjesna crkvenih stvari, odgovorila je da više voli svjetlo. Njen odgovor neće se svidjeti glasu. Situacija se malo zakomplicirala.

Iste noći Itzel će osjetiti pravu torturu, dobivat će udarce nogama po cijelom tijelu. >>>više na vjera.hr

Mučenik iz Gruzije zapisao viziju o ‘žigu zvijeri’: ‘On neće moći utjecati na ove ljude, oni će bježati u šume’
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.