fbpx
foto: wikimedia

Posljednje riječi Lucije, vidjelice iz Fatime, čovječanstvu: Devet godina prije smrti, dala je ovo upozorenje o Papi

Autor: Vjera

Upitana je da podjeli posljednju poruku za svijet, a njen odgovor proročko je upozorenje

Mjesečni katolički portugalski časopis ‘Christus’, koji u Lisabonu izdaje urednička skupina ‘Seminary’, tiskao je intervju koji je dala sestra Lucia dos Santos 3. ožujka 1998. Ona je bila jedina preživjela od tri djece vidioca kojima se Gospa ukazala u Fatimi 1917.

Sestra Lucia je u vrijeme ovog posljednjeg intervjua imala gotovo 90 godina. Živjela je u karmelićanskom samostanu u Coimbri pola stoljeća i razgovarala je s kardinalima Anthonyjem Padiyarom iz Indije i Ricardom Vidalom s Filipina.

Sestra Lucija je tada govorila o paklu, temi koja je prije bila popularna, a sada je potpuno iščezla.


Riječi sestre Lucije bile su vrlo jasne: ‘Pakao je stvarnost. To je nadnaravna vatra, a ne fizička. Ne može se usporediti s vatrom koja gori kad gori drvo ili ugljen’, rekla je samostanska vidjelica devet godina prije smrti.

“Ona je savjetovala svećenicima: ‘Nastavite propovijedati o paklu jer je sam Gospodin govorio o paklu, i to stoji u Svetom pismu. Bog nikoga ne osuđuje na pakao. Bog je ljudima dao slobodu izbora i Bog poštuje tu ljudsku slobodu.’

Tad su je upitali za posljednju poruku i sestra Lucija je rekla >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.