foto: pxHere

Posjet duše iz čistilišta, što oni žele? Žena se pojavila usred noći i tražila pomoć

Autor: Vjera

Pokojnica se ukazala svojoj sluškinji i od nje zatražila ovo

Ovo je iskreno svjedočanstvo osobe koja je doživjela nekoliko posjeta duše u čistilištu, i stoga ona daje detaljan i iskren iskaz očevidaca s obzirom na činjenice:

Dana 13. listopada 1849. umrla je u dobi od pedeset dvije godine, u župi Ardoye, u Flandriji, žena po imenu Eugenie Van de Kerckove, čiji je muž, John Wybo, bio farmer. Bila je pobožna i milosrdna žena koja je velikodušno davala u dobrotvorne svrhe srazmjerno svojim mogućnostima. Do kraja života imala je veliku pobožnost prema Blaženoj Djevici Mariji i suzdržavala se od mesa u njezinu čast petkom i subotom svakog tjedna. Iako njezino ponašanje nije bilo bez određenih mana, inače je vodila uzoran i poučan život.

Eugenie je imala sluškinju po imenu Barbara Vennecke, od dvadeset osam godina, koja je bila poznata kao čestita i odana djevojka, i koja je pomogla svojoj gospodarici u njezinoj posljednjoj bolesti, a nakon Eugeniene smrti, nastavila je služiti svom gospodaru, Johnu Wybou, udovcu Eugenie.

Oko tri tjedna nakon njezine smrti, pokojnica se ukazala svojoj sluškinji pod okolnostima koje ćemo sada ispričati. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.