foto: pexsels

Poruke Isusa koje su uzdrmale svijet: ‘Došao sam vam reći, duše su u opasnosti zbog ovoga’

Autor: Vjera

Poruke su za cijelo čovječanstvo a priznao ih je i sam biskup

Godine 2016. biskup Hector Caredlli iz San Nicolasa u Argentini službeno je proglasio ukazanja Gospe od Krunice u njegovoj biskupiji kao nadnaravna i dostojna vjerovanja.

Gospa se prvi put ukazala Gladys Quiroga de Motta 25. rujna 1983. u gradu San Nicolas de los Arroyos, oko 230 km od Buenos Airesa. Gladys je udana i ima dvije kćeri, obje su udane i imaju djecu.

Iako bez mnogo vjerske formacije, ona je vrlo normalna, uravnotežena žena s dubokom pobožnošću i ne voli pažnju.

Nakon delikatne operacije 1976. godine koja joj je spasila život, Gladys se predala Gospi i obećala da će idućih pet godina svake godine posjećivati ​​svetište Gospe od Lujána, što je i ispunila.

24. rujna 1983. Gladys je primijetila da krunica koja visi u njezinoj sobi svijetli. I drugi su to vidjeli i zajedno su molili krunicu.

Sljedećeg dana, u nedjelju 25. rujna, Gladys je molila krunicu kada je iznenada ugledala Gospu s Djetetom Isusom u naručju, okupanu jarkom svjetlošću.

Tada o tome nije ništa govorila jer se bojala da je drugi ne smatraju ludom.




Gospa joj se ukazivala sve dok konačno 12. listopada nije odlučila povjeriti što se dogodilo župniku katedrale, p. Carlosu Pérezu.

Pažljivo je slušao i savjetovao joj da moli, uvjeravajući je da će, ako je to od Boga, iz toga proizaći mnogo dobra.

Sljedeći dan Gospa je razgovarala s Gladys, dajući joj poruku za cijelo čovječanstvo. Nakon toga Gladys je primila mnogo poruka koje je trebala prenijeti cijelom svijetu.




Ukazanja su se događala od 13. listopada 1983. godine do 11. veljače 1990. godine. Ukazivala se gotovo svakodnevno Gladys Herminia Quiroga de Motta prima 1.804 poruke.

Gladys je također govorila s Isusom Kristom 68 puta. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.