Poljak koji je zgazio Sotonu! Poruke Gospe o Ivanu Pavlu II koje zlo želi sakriti

Autor: Vjera

Papa koji je razbjesnio pakao izabran je za veliki zadatak Gospe

Sotona mrzi svetost, a najviše mrzi one koji su na njega otvoreno upozoravali, koji su ga prokazivali i ljude udaljavali od grijeha.  Ivan Pavao II jedan je od svetaca koji je vodio  otvorenu bitku sa zlim za vrijeme svog života. O tome piše i Gabriele Amorth, dugogodišnji glavni vatikanski egzorcist u knjizi – Posljednji egzorcist – moja bitka sa sotonom u kojoj navodi da zazivi  Ivanu Pavlu II. pobjeđuju zlo, upravo zbog toga jer je njegova svetost za njega nepodnošljiva.

‘Tijekom svoga dugog pontifikata Ivan Pavao II. više se puta borio protiv Sotone. A njegova bitka nastavlja se i danas, poslije njegove smrti. Doista, Ivan Pavao II. i danas je nazočan na mnogim egzorcizmima. Navodim primjer. Jednom mi je jedna opsjednuta žena rekla:

‘Dok si nada mnom obavljao egzorcizam, uza te sam vidjela Ivana Pavla II. Ti to nisi vidio, ali je on zajedno s tobom provodio egzorcizam nada mnom.

Da je zaziv Ivanu Pavlu II. razoran za zlo te da je njegova svetost velika boljka samom sotoni piše i monsinjor Andrea Gemma, u knjizi Confidenze di un egzorcista (Povjeravanje jednog egzorcista), u kojoj tvrdi da zli tijekom egzorcizma snažno reagira na zaziv imena Ivana Pavla II., čiji mu pontifikat, zbog same činjenice da je Ivan Pavao II. priznavao postojanje Sotone, jako smetao. Tijekom jednog egzorcizma đavao je priznao:

Starčić nam je (tako zove Ivana Pavla II.) nanio golemu štetu, ali ono što je sada još je gore…’. Te riječi potvrđuju duboku mržnju Zloga i prema papi Benediktu XVI koji je naslijedio Ivana Pavla II.

Jednom mi je Sotona dugo govorio o Ivanu Pavlu II. Još se sjećam promuklog glasa kneza tame. Govorio mi je to prije negoli je otišao od osobe koju je zaposjeo. Bilo je to kao ispovijed koju mi je htio priznati prije nego li sam ga Kristovom moći uspio potjerati. Naravno, njegove riječi mogu biti lažne. Ali ipak zaslužuju da ih se iznese, jer nešto govore.

Rekao je:




Mrzim Karola Wojtylu. Svi ga mrzimo. Wojtyla je uništio moje planove. Htio sam uništiti svijet, ali je on oborio komunizam u Rusiji i Istočnoj Europi prije negoli sam ja uspio u svome naumu. Cijele su zemlje godinama živjele u užasu. Ja sam ih stavio u stanje vječnog užasa. Drugi svjetski rat moje je remek – djelo. No ono što je slijedilo poslije, komunizam s milijunima mrtvih te posebno glad i patnja cijelih naroda, bio je moj posljednji udarac koji sve nadilazi. Poljak je pridonio da se nanovo zapale svjetla. A onda mi je oteo mlade iz ruka. Već su bili moji. Već sam ih navodio na zlo. Živjeli su za mene, netko svjesno, a netko nesvjesno. On mi ih je ugrabio. Zato ga mrzim. I zauvijek ću ga mrziti.’

Da, on je uistinu bio sin najljuće neprijateljice Sotone. One koja će mu na kraju vremena zgaziti glavu. Blažena Djevica Marija je sama izabrala Ivana Pavla II kao papu, i preko njega je učinila nevjerojatne stvari u svijetu a izjava ovog franjevca (kojeg nećemo mrziti nego moliti za njega) pravi je dokaz toga. Uf, kako đavao mrzi Mariju i svu njezinu djecu.

Naime, Sveti Ivan Pavao II. je vrlo rano ostao bez majke i oca. Prihvaća Majku Mariju za svoju Majku, njoj se u potpunosti predaje. Ona ga štiti, brani i zagovara kod svog Sina. Sveti Ivan Pavao II. kao pravi sin i apostol Majke Marije promiče pobožnost prema Presvetoj Djevici. Moli krunicu gdje god stigne, a Blažena ga izabire kao svog Papu.




O tome je progovorila svećeniku don Stefanu Gobbiju, začetniku Svećeničkog Marijanskog Pokreta u porukama koje su priznate od strane Katoličke crkve kad mu je rekla:

“Papa Ivan Pavao II. je najveći dar, kojeg je moje Bezgrješno Srce izmolilo od Isusovog Srca za ova vaša vremena bolnog čišćenja.

To je moj Papa.

Ja sam ga oblikovala. U svakom sam ga trenutku vodila na putu njegove osobne posvete vašoj nebeskoj Majci, kojim je on poslušno išao, sa sinovskim predanjem i s velikim povjerenjem. On je značajan dio mog Plana.

On je Papa moga svjetla, koje je on ovih godina uspio proširiti u Crkvi i u svim dijelovima ovog čovječanstva kojemu se prijeti sa svih strana. Ja ga sama vodim na sve staze svijeta.

On me slijedi poslušnošću djeteta, hrabrošću apostola, žrtvom mučenika i sinovskim zanosom. Ovaj Papa je remek – djelo moje ljubavi i ima veliki zadatak da svima pokloni milost moje majčinske nježnosti.

Sada ga gledam s majčinskom strepnjom, dok moje Bezgrješno Srce ima biljeg duboke tjeskobe. Kolike opasnosti ga okružuju, kako su opasne zamke što mu ih moj Protivnik raspinje na putu!”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.