POGLEDAJTE OVO 7 svetišta povezanih po mističnoj liniji, prikazuju poruku svetog Mihaela!

Autor: Vjera

Prema legendi, ova takozvana Sveta Linija predstavlja mač kojim je sveti Mihael poslao Sotonu u pakao.

Tajanstvena imaginarna, i nevjerojatno ravna linija povezuje čak 7 svetišta od Irske pa sve do Izraela. Je li to samo slučajnost? Ovih sedam svetišta vrlo su daleko jedan od drugih a opet su savršeno usklađeni u čudesno ravnoj liniji.

Prema legendi, ova takozvana Sveta Linija predstavlja mač kojim je sveti Mihael poslao Sotonu u pakao.

U svakom slučaju iznenađujuće je koliko su ta svetišta poravnata. No i detalji su zapanjujući. Brdo i svetište svetog Mihaela u Francuskoj, svetište svetog Miguela u Val de Susu i svetište Monte San Angelo (gdje se ukazao sveti Mihael) u Garganu u Italiji imaju identičnu udaljenost jedan od drugoga, toliko identičnu da je to svima zapanjujuće.

No, što nam Bog ovom providnošću želi reći? Neki tvrde da je riječ o podsjetniku Svetog Arhanđela Mihaela na pravi i ravan put kojim smo pozvani hodati prema Vječnosti. Put pravednika, naime, savršeno je ravan, baš kao i ova sveta linija koja opominje svijet.
Ali ako vam to nije dovoljno čudnovato morate znati da je ova Sveta Linija točno usklađena sa zalaskom sunca na sjevernoj hemisferi za vrijeme ljetnog solsticija.

Aleteia.org

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.