foto: snimka zaslona/ youtube

Pogledajte, kažu da su Marijini ratnici! Tisuće muškaraca s krunicama u rukama, nevjerojatne scene iz Poljske obilaze svijet

Autor: Z. K.

Tisuće muškaraca okupilo se na sastanku formacije ‘Marijinih ratnika’ u bazilici svetog Vinka Paulskog u Bydgoszczu u Poljskoj, 14. siječnja.

Marijanska organizacija na čelu s vlč. Dominiko Chmielewskim sastaje se kako bi molili krunicu, prisustvovali svetoj misi te, kako pokazuje ovaj, za današnje vrijeme nadnaravni video, pjesmom častili Gospu.

U nedavnom virusnom videu, ogromna skupina od najmanje 8000 muškaraca drži svoje krunice i pjeva “Bogurodzica”, staru poljsku marijansku himnu koja datira iz 12. ili 13. stoljeća.

‘Bogurodzica’ ili ‘Majka Božja’ je pjesma Isusu i Blaženoj Majci. Povijesno gledano, Poljaci je smatraju viteškom pjesmom koju su pjevali prije bitaka. >>>>moćne scene pogledajte ovdje na vjera.hr.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.