fbpx
Pinterest

POGLEDAJTE DO KRAJA: Zapanjujuć video iz Međugorja, što se to dogodilo Suncu 

Autor: Vjera

Kad Gospa poigra sa Suncem to izgleda ovako

Međugorje je mjesto iznimnih čudesa ponajprije osobnih, a onda i onih kojima svjedoče grupe i mase ljudi već dugi niz godina. Zanimljivosti i čudesa sa Suncem u Međugorju su brojna i također vrlo česta, a ovo je jedno takvo ‘čudo’ koje se dogodilo za vrijeme molitve u Međugorju a snimili su ga hodočasnici iz Kolumbije. Video je postao viralan i vidjele su ga tisuće ljudi. Kao da Gospa daje znak da je tu, uvijek pristuna kad je zazivamo.

Pogledajte do kraja, iznimno je…


Poruka Gospe od 25. studenog preko vidjelice Marije:

„Draga djeco! Ovo je vrijeme ljubavi, topline, molitve i radosti.

Molite, dječice, da bi se mali Isus rodio u vašim srcima. Otvorite vaša srca Isusu koji se daje svakome od vas. Bog me je poslao da budem radost i nada u ovom vremenu, a ja vam kažem: bez malog Isusa nemate nježnosti ni osjećaja Neba koji se krije u novorođenčetu. Zato, dječice, radite na sebi. Čitajući Sveto pismo, otkrit ćete Isusovo rođenje i radost kao prvih dana koje je Međugorje dalo čovječanstvu. Povijest će biti istina, što se i danas ponavlja u vama i oko vas. Radite i gradite mir po sakramentu ispovijedi. Pomirite se s Bogom, dječice, i vidjet ćete čudesa oko vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Izvor

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.