fbpx
foto: pXhere

‘Plamen dodiruje os Zemlje, ona se trese, sve je pokopano’: Novinar iznio tajnu viziju sestre Lucije iz Fatime

Autor: Vjera

Na stranici liberoquotidiano.it talijanski novinar Antonio Socci otkrio je potresan tekst, nikad objavljen koji je napisala sestra Lucia iz Fatime.

Socci je talijanski novinar koji je 2006. godine objavio knjigu “Četvrta tajna Fatime” u kojoj se tvrdi da postoji dodatni tekst koji je sastavila sestra Lucia i poslala ga u Vatikan, a koji nikada nije otkriven.

U ovom članku, Socci prenosi dodatne informacije iz neobjavljenog dnevnika sestre Lucije, čije je porijeklo, kako navodi, “sadržano u službenoj publikaciji Karmela iz Coimbre”, onog u kojem je živjela i umrla sestra Lucia dos Santos, posljednja vidjelica Fatime. Navodi da je dokument naslovljen “Un caminho sob o olhar de Maria” i  to je životopis  sestre Lucije, koji su napisale sestre, s dragocjenim neobjavljenim dokumentima iste vidjelice.


Specifičan kontekst prikazanog teksta okružuje vrijeme 1944. godine kada se sestra Lucija snažno borila sa zapisivanjem treće fatimske tajne, najproročanskijeg djela u povijesti Crkve Katoličke Crkve, a koje govori o posljednjim vremenima.

Nešto prije 16.00 sati, 3. siječnja 1944. godine u kapelici samostana pred svetohraništem Lucija zamoli Isusa da joj kaže Svoju volju. Taj događaj opisuje slijedećim riječima:

“Tada sam osjetila kako me nježno i majčinski po ramenu dodiruje prijateljska ruka.”

Majka Marija joj je rekla: “Budi mirna, napiši ono što Ti oni određuju, ali ne i ono što Ti je dano razumjeti o značenju toga.”

Lucija govori kako je odmah potom osjetila da joj je duh preplavila svijetlost koja je Bog i kako je odmah potom vidjela i čula: kako vrh plamena poput koplja koje razdvaja …>>>više na vjera.hr
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.