fbpx
foto: screenshot/youtube

‘PITALA SAM MARIJU ZAŠTO PLAČE?’ Šokantan odgovor Gospe upozorenje je čovječanstvu

Autor: Vjera

Dana 8. studenoga 2018. papa Franjo odobrio je čudo pripisano zagovoru časne službenice Božje Edvige Carboni, čime je dao zeleno svjetlo za beatifikaciju ove izvanredne mističarke koju širi svijet još nije upoznao.

Edvige Carboni bila je doista izvanredan mistik. Provela je svoj život između prirodnog i nadnaravnog; između ljudskog i božanskog. Njezina interakcija s nadnaravnim svijetom bila je gotovo svakodnevna pojava od njene najranije dobi.

Neprestano su joj se ukazivali Isus, Marija i sveci. Primila je i stigme, a imala je i mnoge druge duhovne darove kao što su ekstaze, bilokacija, levitacija, čitanje srca, razlučivanje duhova i česti posjeti duša u čistilištu.


Imala je konstantne napade đavolskog, a bila je i duša žrtva za obraćenje komunista.

Edvige je bila laikinja koja je živjela sa svojom obitelji i provela posljednje godine života živeći sa svojom sestrom Paulinom u Rimu.

Živjela je skrovitim ali izvanrednim životom milosrđa pomažući potrebitima, posjećujući bolesne te moleći i pateći za obraćenje grešnika i duša u Čistilištu.

Uistinu njen život isprepleten je silnim milostima porukama i ukazanjima a ovdje izdvajamo samo njezina ljubav prema Mariji i poruke o važnosti molitve krunice:

Od svoje pete godine Edvige je vidjela Djevicu Mariju kako oživljava sa slike u kući svoje bake. Kroz život joj se više puta ukazivala Djevica Marija govoreći joj da ljubi Isusa, da mu prinese svoje patnje i da moli krunicu za obraćenje grešnika.

U svom Dnevniku u ožujku 1942. zapisala je:
“Ukazala mi se Djevica Marija sa suzama u očima. Prišla sam joj i i pitala je: ‘Zašto plačeš?’ >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.