foto: slika zaslona/video CBN news

Pilot kaže da je vidio raj i šutio 40 godina, sad je progovorio

Autor: Z. K.

Kada je Dale Black imao samo 14 godina, znao je da želi postati pilot zrakoplova. S 19 je imao dozvolu komercijalnog pilota.

Dana 18. srpnja 1969. Dale, Gene i Chuck (svi piloti) ukrcali su se u prigradski zrakoplov. Nedugo zatim, zrakoplov se žestoko srušio na sedmokatni zračni mauzolej na groblju nazvan “Portal sklopljenih krila”.


Ironično, građevina je bila posvećena slavnim preminulim avijatičarima. Prvi očevici na mjestu nesreće utvrdili su da su sva tri putnika mrtva.

“Izdižući se iznad olupine, lebdio sam oko petnaest stopa iznad tla. Poput nijemog promatrača, pokušavao sam shvatiti svoju novu stvarnost,” objašnjava Dale. Tri je dana ulazio i izlazio iz kome dok je bio u nebu. Jedan od prvih događaja koji je Daleu prikazan u to vrijeme bio je dan kada je predao svoj život Kristu kada je imao 11 godina.

Svećenik vidio raj, čistilište, sotonu! Isus mu rekao: Idi, reci ljudima gdje me mogu naći na Zemlji!

‘Vidio sam raj’

U svojoj knjizi, Visiting Heaven, Dale opisuje svjetlost, jedinstvo, ljubav i nevjerojatne stvari koje je doživio. Svjetlo je bilo jače od ičega zamislivog, a glazba je bila drugačija od svega što je ikada prije čuo, piše CBN.

Osim toga, osjećaj neodoljive ljubavi, mira i jedinstva između onih koji nastanjuju nebo bio je izvanredan. Dale je vidio i djecu, životinje i mnoge druge neopisive ljepote.

Kad se četvrtog dana probudio na intenzivnoj, bio je radikalno promijenjen čovjek. >>>više na vjera.hr
Pilot iz Kanade vidio Isusa! Kroz suze govori o Njegovoj ljubavi: Impresivno svjedočanstvo koje je odjeknulo svijetom

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.