PANIKA NA CERN -u: Netko uhvatio ritualno žrtvovanje, ali nitko nije primjetio ono bitno!

Autor: Z. K.

Ovo pitanje nitko ne postavlja?

Bilo da je u pitanju šala ili istina, ekipa koja je prema navodima odgovornih upala u dvorište CERN-a pa potom tajno snimljena za vrijeme rituala očito je htjela poslati jednu poruku svijetu ! I dok svi razbijaju glavu kako su okultisti uopće ušli u dvorište CERN-a nitko se ne pita što u tom dvorištu radi jedan od najvećih sotonističkih kipova, koji je tamo od prije, i ne,  nije donijet samo za potrebe rituala!

https://www.youtube.com/watch?v=PVNnq5R1CBA

CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire ab) institut je u Švicarskoj kojega je osnovalo Europsko vijeće za nuklearna istraživanja a nalazi se na francusko-švicarskoj granici, zapadno od Ženeve. Članovi CERN-a su 21 država. Ukupni broj fizičara vezanih uz ovaj projekt je oko 10 000. U CERN-u je zaposleno oko 2 500 ljudi, a oko 800 znanstvenika iz 580 institucija koristi se njegovim kapacitetima za svoja istraživanja. CERN-om upravlja 20 zemalja članica Europske unije. S dodatnih 38 zemalja, među kojima je i Hrvatska, CERN surađuje na temelju ugovora o suradnji. Ovaj  europski laboratorij CERN najveći je istraživački laboratorij na svijetu, koji na jednom mjestu okuplja najviše znanstvenika na svijetu. Iako nas često uvjeravaju da znanost nema veza s religijom, čini se kako smo itekako prevareni jer u dvorištu ove organizacije postavljen je ni više ni manje kip monstrozne hindusitičke božice Shive i to u zastrašujućoj pozi.

cern

Riječ je o Shivi i plesu, NATARAJA, a simbolizira kozmičku igru stvaranja, održavanja i UNIŠTENJA. I bez puno filozofije na ovom kipu postavljenom u srcu ‘europske znanosti’ vidljivo je o čemu je riječ, poganskoj božici koja gazi čovjeka! Nije jasno zašto čitav svijet ignorira ovaj europski sotonizam, i zbog čega se o ovome ne piše jednako kao o i o ljudima koji su navodno počinili ritual, i navodno nisu u pitanju zaposlenici, iako mi to realno ne možemo znati? Ne znamo kako vama ali ovo je zastrašujuće i samo još jedan dokaz da su tvorci ovog svijeta, strukture svijeta poklonili đavlu, a to je zaista tužno jer ta ista Europa sazdana je na kršćanskim temeljima. Pa zapravo nije ni važno je li pravog rituala bilo jer riječ je očito riječ o skretanju pažnje s bitnog, jer nisu bitni okultisti već kip koji je postavljen zbog vjere, očito okultista koji sada na sve peru ruke!

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.