NAJKONTROVERZNIJI FILM IKAD! SVIJET JE NA NOGAMA jer je dokazao da je Zemlju stvorio Bog! (VIDEO)

Autor: Z. K.

Film je podigao puno prašine još prije nego je izašao! Odvojite vrijeme i pogledajte, jer u pitanju je jedna velika prijevara svijeta!

Zabranjeno je danas govoriti o zabranjenim stvarima. Zabranjeno je danas postavljati pitanja, pa čak i kada to čine znanstvenici. Zabranjeno je dovoditi u pitanje znanstvene teze da zemlja nije slučajna nego je važna. Zabranjeno je dokazima pobiti ateističko razmišljanje. Zabranjeno je zapravo argumentirati Boga! To najbolje dokazuje možemo reći i najkontroverzniji dokumentarni film godine “NAČELO” koji je znanstvenu zajednicu digao na noge jer ovaj film obara neke od najvažnijih teza moderne znanosti kao što je ta da Zemlja nije ništa posebno, nego je usputna. Ovaj film dokazuje drukčije. Zemlja je u središtu svemira i sve je stvoreno da bi zemlja bila živa, sve je stvoreno za čovjeka.

Naime, u ovom dokumentarnom filmu neki od vodećih ateističkih autora očituju duboku krizu u kojoj se, zahvaljujući najsuvremenijim istraživanjima svemira, našlo ateističko tumačenje porijekla svemira. U filmu 12 prirodoznanstvenika i intelektualaca, ateista i teista, koji se bave temom kozmologije i porijekla svemira, ravnopravno iznose svoje zaključke na osnovi novootkrivenih astronomskih činjenica. Otkrivene činjenice pokazuju da je naš svemir rezultat profinjenog inteligentnog dizajna, Božjeg stvaranja, te da je mjesto koje u svemiru zauzima naš planet nije slučajno već je posebno i povlašteno mjesto, a ljudskom rodu je očito darovano jedinstveno i povlašteno mjesto između svih drugih stvorenja. Taj zaključak proizlazi iz samih znanstvenih činjenica prikazanih u filmu.

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.