OVAKO SE TO RADI! Nevjerojatno pismo talijanskog ministra obitelji, eliti: ‘Proroštvo se ostvarilo’

Autor: Vjera

Apostolska hrabrost talijanskog ministra obitelji izazvala šok u svijetu

Lorenzo Fontana, novi ministar obitelji u Italiji izvrgnut je nevjerojatnom udaru masonizirane elite jer se u današnjim vremenima usuđuje govoriti istinu. Upravo ti udarci razgoličuju upakiranu zvijer i ispunjuju proroštva te nam govore da uistinu živimo u svijetu poremećenih vrijednosti u kojem će svatko tko služi istini – biti progonjen. Baš kao Krist sam i apostoli koji su ubijeni i razapeti nakon istine koja je gađala i još uvijek gađa zvijer u srce!

I dok se u Hrvatskoj razbacuju silnim reformama za podizanje hrvatske obitelji, naši vladajući vješto zaobilaze srž problema i ne suprotstavljaju se zlu, dapače oni ga ignoriraju kao i svoj narod, dok ono doslovno proždire našu djecu pred njihovim očima.

Ovo pismo koje je talijanski ministar obitelji uputio listu  Il Tempo, neočekivani je obrat u Italiji koji daje nadu ovom napaćenom svijetu posebno uništenoj Europi! Prenosimo pismo u cjelosti s napomenom da Italija ima ministra koji u pismu citira Sv. Papu Pija X. Za to vjerujte, danas, potrebna je ona apostolska hrabrost. Bog te blagoslovio i  sačuvao, Lorenzo.


“Dragi Direktore, zahvaljujem se Vama, listu Il Tempo, Vašem uredništvu i svima onima koji su mi izrazili podršku u danima u kojima smo svjedoci snažnog napada ne samo protiv mene, već protiv vrijednosti s kojima se identificira tiha i mirna većina naše zemlje.
Ono što smo vidjeli podsjeća gorko na predviđanja Gilberta Keith Chesterton: “Mačevi će biti izvađeni za pokazati da su listovi zeleni ljeti”, proroštvo koje nam više ne izgleda tako daleko.

I upravo je to ono što se dogodilo. Rekli smo stvari koje smo smatrali normalnim, skoro prihvaćene samima po sebi: da jedna zemlja za napredovati treba imati djecu, da se majka zove majka (i ne roditelj 1), da se otac zove otac (i ne roditelj 2). Rekli smo da posljednji i jedini koji trebaju se pitati o odgoju, rastu i čuvanju djece su njihovi očevi i majke, presveti princip slobode.

Reakcija – izvjesnih krugova koji od relativizma prave svoju zastavu – bila je vrlo nasilna. Počeo je žestoki rafal psovki, uvreda, čak i osobnih, i prijetnji (koje je se prijaviti kompetentnim službama). Društvene mreže su prošile utjecaj ove akcije…

Živimo u čudnim vremenima. Nalet izvjesnih relativističkih ideologija prelazi granicu realnosti, dolazeći i do toga da se dovodi u pitanje očiglednosti, koje su odraženeu našem Ustavu: “Republika priznaje pravo obitelji kao naravnoj instituciji utemeljenoj na braku”, stoji u čl. 29, koja je princip mog djelovanja kao ministra.

Rekavši ovo: nasrtaji elite ne plaše nas i ne plaši nas suprostaviti se diktaturi jednoumlja.
Idemo naprijed, vrlo motivirani, imamo mnogo projekta za uvesti. Činimo to sa mnogima koji, kao Vi, pokazuju nam svoju solidarnost. VI ste bili, u velikom broju, i svi zaslužuju iskreno zahvaljivanje. Povijest nas krijepi: “Zvati će vas papistima, natražnima, nepomirljivima, klerikalcima: budite ponosni!”, rekao je Sv. Pio X. I ponosimo se što se ne plašimo zvati kršćanima, zvati se majkama, očevima, biti oprijedjeljeni za život. Imamo dosta široka ramena za oprijeti se besplatnim napadima odgovarajući evidencijom čina, snagom ideja i konkretnošću akcija. Čast slobodnim novinama koje imaju hrabrosti ići protiv struje. Nikad kao u ovim trenucima boriti se za normalnost je predstavljalo herojski čin.

S poštovanjem,
Lorenzo Fontana, Ministar Obitelji

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.