fbpx
foto: wikimedia

Otkrivene posljednje riječi i želja Gospe na Zemlji: Nevjerojatni detalji uznesenja Blažene koji nisu s ovog svijeta

Autor: Vjera

Nevjerojatni prozori uznesenja Djevice Marije na nebo: otvorilo joj se srce i svi su vidjeli ovo

Dana 15. kolovoza 1986. Djevica Marija govori Amparo Cuevas, vidjelici iz El Escoriala (Španjolska), kakvo je bilo njezino uznesenje na nebo.

Započinje prepričavanjem detalje iz svog života, a zatim daje sliku svog odlaska u nebo: poziv apostolima, njihove pripreme, njezin zahtjev da nitko ne dira njezino tijelo i viziju Gospodina koji je dolazi potražiti, primanje Boga Oca nebeskog i Duha Svetoga…

“Kćeri moja, želim da danas sudjeluješ u nekom dijelu prijelaza iz mog zemaljskog života u život na Nebu.


Prvo o prvini moga duše i tijela. “Kad sam milovala njegovu plavu kosu kao zlato, kćeri moja, između prstiju dodirivala sam trnje koje će mu jednog dana probosti glavu. Ta mala glavica bila bi okupana krvlju zbog ljudskih grijeha.

Moje je Srce dugo patilo, kćeri moja, jer je još kao dijete vidjelo gorčinu koju će moj Sin doživjeti. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.