fbpx

 Ruše se katoličke crkve da bi postale džamije!

Autor: Z. K.

Na tisuće crkvi već je predbilježeno za rušenje!

Islamisti su u rujnu 2015. godine uništili posljednju Katoličku crkvu u Jemenu. Skupina maskiranih, naoružanih napadača, te srijede, zapalili su crkvu sv. Josipa u Adenu. Prema dostupnim izvorima čini se da je tada uništena posljednja katolička crkva u toj zemlji. I to je vijest koju su svi mediji prešutjeli. O iskorijenjenim kršćanima u jednoj zemlji.  Tamo su dakle iskorijenili sve što su mogli i ne, oni nisu stali.

I dok svijet zahvaća ludilo aktivizma prema Vladama, ideja pokoravanja Europe neometano se nastavalja. I nekadašnja isusovačka crkva posvećena sv. Ignaciju u centru Amsterdama postala je džamija. I to ne bilo kakva nego simboličnog imena (Fatih džamija) što znači osvajačeva džamija.

Iako je poruka osvajačke džamije posve jasna, još uvijek nitko ne reagira na ono što nam se događa pred očima. Da je Europa u osvajačkom ratu pokazuju plodovi koji su  rušenje na tisuće katoličkih crkvi diljem Europe i uzdizanje džamija. Zabrana kršćanske simbolike i uzdizanje islama.


Crkva sv. Ignacija koja je pretvorena u džamiju već ima svoju povijest prognanika.  Tek je 1929. sagrađena u tipičnom stilu toga vremena, a bila je zabranjena i često proživljavala krvave progone, vođena u u ilegali.  Isusovačka crkva ulici Rozengracht u centru Amsterdama zauzima duljinu cijelog jednog bloka zgrada i nekada je mogla primiti i do 600 vjernika. Moćni tornjevi visoki su preko 40 metara. Malim koracima tijekom godina katolici u Nizozemskoj su uništavani, sve dok njihovu crkvu nije preuzela zaklada, Fatih Amsterdam koja je očito raspolagala velikim sredstvima, ali je također dobivala i državnu potporu i koja ju je pretvorila u džamiju.

crkva

U Francuskoj deložiraju svećenike

I u nekada katoličkoj Francuskoj stvari su se počele drastično mijenjati na ruku islamizacije njihove države, iako je upravo ta ‘tolerancija’ i ‘multi kulti’ ideja u Francuskoj kriva za poveći broj terorističkih napada. Francuzi ne smiju ni zucniti, a koliko je stanje u Francuskoj opasno po (ne) slobodne građane ove zemlje pokazuju stalni sukobi policije i prosvjednika koji po izvanrednim zakonima koji su na snazi u Francuskoj ne smiju prosvjedovati, dok je policiji dozvoljeno i ubijati nevine ljude koji u Francuskoj više nemaju nikakva prava. No, čini se kako je posljedica terorističkih napada zapravo usmjerena samo na te slobodne građane koji se naravno protive prekomjernom ulasku islamskih migranata u zemlju, nego na same islamiste kojima ova država daje sve, štiteći njihove zločine diljem zemlje.

A da Francuska po naredbi nekih ‘viših sila’ Europe kaos zapravo želi dokazuje i nevjerojatna odluka francuskog senata koji je odlučio srušiti više od 2800 katoličkih crkvi diljem Francuske, a među njima i crkve stoljećima stare, budući da troškovi restauracije premašuju troškove rušenja, a novac im treba za – izgradnju džamija.

Tako je velika džamija u Parizu posve obnovljenja, s pomičnim krovom a plan je izgraditi na stotine džamija zbog, kako kažu promjene demografske slike koja pokazuje da kršćana u Francuskoj gotovo da ni nema više. Donosimo vam mučnu snimku rušenja prekrasne gotičke crkve Église Saint-Jacques d’Abbeville iz 1868. godine, koja kako kažu, nije imala koristi. Ova crkva srušena je 2013. što je izazvalo velike reakcije brojnih vjernika,  a ista sudbina slijedi još tisućama crkvi. Ne moramo napomenuti da su ljudi očajni i vrlo uznemireni što samo rezultira još većim kaosom i neredima  koji su očito cilj francuske vlasti.
No, ono što još više uznemiruje je snimka koja prikazuje deložaciju katoličkog svećenika iz crkve kojoj prijeti rušenje. Policija koja doslovno vuče svećenika po podu  ne bi li ga izbacili na ulicu zapravo je odraz stvarnosti koju nitko ne želi prihvatiti! A mi se ne možemo oteti dojmu da je sve ovo smišljen plan u kojem sudjeluju i europske vlasti, a sve s ciljem uništenja kršćanstva u Europi. Pogledajte snimku i proširite stvarnost!
Financirani da osvajaju

I dok se kako smo već spomenuli na istoku kršćanske crkve i kršćani uništavaju, istok daje novac za izgradnju džamija po Europi.  Saudijska Arabija primjerice, jedna od bogatijih zemalja svijeta, u ovom egzodusu odbila je primiti izbjeglice iz Sirije i drugih zemalja. I to u tolikoj mjeri da su odbili primiti sve i jedno ljudsko biće u svoju zemlju. No, ipak kako kažu, pomoći će izbjeglicama, na način da će  financirati izgradnju preko 200 džamija u europskim zemljama. Kako govore, oni će potpomognuti osnaživanje muslimanskog stanovništva u Europi izgradnjom džamija, i to je najviše što mogu učiniti za svoju braću po vjeri! Ili, drugim riječima oni osvajaju Europu. Potpomognuti logistički i duhovno! Zbog toga i ne čudi izjava imama najsvetije džamije za muslimane u Meki, Abdula Rahmana Al-Sudaisa koji je na najvećem godišnjem okupljalištu muslimana u Meki muslimane zapravo pozvao na rat protiv kršćana i drugih ‘nevjernika’ izjavivši sljedeće: ‘O, Allah, podari pobjedu, čast i moć našoj braći u Jemenu, Siriji, Iraku i po cijelom svijetu. Neka pobijede podmukle židove i kršćane – zlonamjerne i nepouzdane licemjere’.

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.