foto: flickr

Objavljeni detalji egzorcizma sv. Dominika: Pred tisućama svjedoka demoni prisiljeni odgovoriti na mučna pitanja

Autor: Vjera

Ako želite znati što krunica zapravo je

Na današnji dan Crkva se spominje svetog Dominika, moćnog svetca iz 13. stoljeća koji je propovijedanjem, primjernim apostolskim životom, evanđeoskim siromaštvom i posredstvom svete krunice naviještao katoličku vjeru.

Njemu je, naime, objavljena molitva svete krunice s kojom je potom uz niz čudesa obraćao tisuće ljudi na katoličku vjeru.

Sveti Ljudevit Montfortski u svojoj knjizi: Čudesna tajna svete krunice za obratiti se i spasiti, zapisao je čudesan događaj koji je doživio sveti Dominik pri oslobođenju opsjednutog čovjeka svetom krunicom.

Demoni sv. Dominiku pred tisućama ljudi, posredstvom svete krunice otkrivaju svu mržnju prema molitvi krunice, a posebno je intrigantan odgovor na pitanje: Kojeg sveca se najviše boje? >>> više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.