fbpx
foto: pXhere

O strašnom uništenju koje bi po proroštvu Fatime moglo udariti Zemlju govorio je Benedikt XVI: ‘Moglo bi se dogoditi ako ne odgovorimo na Majčin poziv’

Autor: Vjera

U svibnju 2023. godine navršit će se 106 godina od Marijinih ukazanja u Fátimi, troje djece, od kojih su dvoje svetaci Katoličke Crkvem a treća je u postupku. Ukazanja su to koja su obilježila povijest i nagovijestila budućnost svijeta.

Mnogi pokušavaju odgonetnuti fatimsku poruku no sestra Lucija, jedna o vidioca rekla je da njezino tumačenje ne pripada pojedincima, već Crkvi, naglasivši da jedino Crkva može protumačiti znakove i simbole koje je Gospa u Fátimi poručila vjernicima te biti pouzdan vodič u razumijevanju onoga što nam Bog želi otkriti.

Crkva je to i učinila 2000. godine, kad je tadašnji kardinal Joseph Ratzinger, predstojnik Kongregacije za nauk vjere, a kasniji papa Benedikt XVI., objavio dugačak teološki komentar i tumačenje „treće tajne”.


U svojem komentaru objašnjava znakove i simbole u Gospinim porukama i izlaže nam nevjerojatna otkrića pa tako se dotiče i najstrašnijeg djela tajni, katastrofu, koja bi po proročanstvima mogla udariti Zemlju. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.