Nova navodna poruka Gospe vidjelici iz Italije upozorava: Pripremite hrane za najmanje tri mjeseca, ovo dolazi!

Autor: Vjera

Opet ćete biti prisiljeni ostati u svojim domovima, ali ovaj će put biti još gore

– Draga djeco, hvala vam što ste preslušali moj poziv u vašim srcima. Molim vas da nikada ne odustanete od molitve: to će biti jedino oružje koje će vas zaštititi.  Crkva je u sukobu: biskupi protiv biskupa, kardinali protiv kardinala. Molite se za Ameriku, jer bit će velikih sukoba s Kinom. Djeco moja, molim vas da pripremite hranu za najmanje tri mjeseca. Već sam vam rekla da će vam sloboda koja vam je dana biti iluzija – opet ćete biti prisiljeni ostati u svojim domovima, ali ovaj će put biti još gore jer je građanski rat blizu.

Novi svjetski poredak je već sve programirao i oni žele manipulirati vašim DNK-om i vašim umovima; ovo je sotonin projekt. Podsjećam da obratite pažnju na cjepiva. Djeco moja, ne skupljajte novac jer će doći dan kada nećete moći ništa steći. Glad će biti jaka i ekonomija će uskoro biti uništena. Molite i povećajte molitvene cenakule, posvetite svoje domove i pripremite oltare u njima. Ovo su upozorenja za ova vremena; otvorite svoja srca i pustite plamen ljubavi moga Sina Isusa. Ne budite daleko od Boga: sve će sada ovisiti o vašem izboru. Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga, Amen. –

Ove riječi navodno je rekla Blažena Djevica Marija talijanskoj vidjelici Giselli Cardia, koja je, kako navodi počela primati ukazanja nakon posjete Međugorju. Ukazanja su privatne naravi stoga kao i sva druga privatna ukazanja i poruke ne obvezuju vjernike (katolike) na vjerovanje, s napomenom – da je baš sve što trebamo znati, kako za ova, tako i za sva vremena naše povijesti i budućnosti,  sadržano u Svetom Pismu!

Tko čita, neka razumije!

Više o vidjelici:

PRIPREMITE SE Talijanki se ukazuje Gospa iz Međugorja: Otkrila je što nas čeka na jesen!




Izvor: www.countdowntothekingdom.com

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.