NEVJEROJATNO! Gospa se pojavila pored vidjelice iz Međugorja, vidjeli ju milijuni

Autor: Vjera

Šokantna snimka prikazana je na televiziji a zahvaljujući njoj vidjeli su je milijuni vjernika

Talijanska stranica La Luce De Maria izvijestila je o videu koji je prije nekoliko godina omogućio vjernicima cijelog svijeta da vide Gospu Međugorja. Dogodilo se to u zaseoku pored Asiza tijekom molitvenog sastanka i pored vidjelice Marije iz Međugorja. Video je snimila Fiorella, turistkinja koja je tog dana bila na molitvi. Snimala je na običnom mobitelu te se očima nije vidjela. Međutim, kasnije, u pregledavanju snimke jasno se vidi Gospa, odnosno svjetlost koja stoji pored vidjelice Marije.

Video pušten na kanalu Rai Uno: ‘nije bilo intervencije’

Video je toliko šokirao sve prisutne da ga je odlučio prikazati i talijanski novinar Massimo Gilleti u emisiji Domenica In, Rai televizije, popularnoj talijanskoj emisiji.
Video je za potrebe priloga detaljno pregledan od strane stručnjaka za video te je zaključeno da zaista nije bilo nikakve intervencije u video. To je naime bio uvjet da video bude pušten uživo svijetu. Tako je cijela Italija ali i cijeli svijet, zbog viralnosti videa mogao očima vidjeti Kraljicu Mira iz Međugorja.

Pogledajte, od 1 minute i 30 sekundi priloga pojavljuju se fotografije koje su zapanjile sve.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.