screenshoot/youtube

‘Nešto veliko dolazi, molite ih svaki dan’: Egzorcist progovorio o hitnosti molitve za zasljepljivanje sotone

Autor: Vjera

Recite je barem jednom za sebe i svoju obitelj i jednom za svoju zemlju i svijet, ovo je dar Neba

Supruga, majka, mističarka i osnivačica Pokreta „Plamen ljubavi” Elizabeth Kindelman bila je mađarska mističarka rođena u Budimpešti 1913. koja je živjela život siromaštva i teškoća. Prima poruke Isusa i Marije koji govore da je ‘plamen Ljubavi Bezgrešnog Srca Marijina najveća milost darovana čovječanstvu od Utjelovljenja. A u ne tako dalekoj budućnosti Njezin će plamen pokriti cijeli svijet.’

Dane su joj, između ostalog,  kratke ali moćne molitve  od Gospodina Isusa i Presvete Bogorodice za zasljepljivanje sotone. Inače pokretu Plamena ljubavi osnovanom nakon teološkog ispitivanja mističarke i njenih objava, papa Franjo je udijelio svoj apostolski blagoslov.

Egzorcist: Nešto veliko dolazi, svaki kršćanin, ne samo katolik, bi trebao moliti ove molitvu

O molitvama za zasljepljivanje Sotone  progovorio je američki egzorcist o. Jim Blunt koji redovno moli ove molitve i potiče sve oko sebe da ih uvrste u dnevne molitve, nedavno je svjedočio o moći koju kriju ove nebeske molitve dane čovječanstvu za pomoć. Ispričao je sljedeći istiniti događaj, a koji donosi izdavačka kuća Kyrios:

„Vidio sam kako ova molitva radi na čudesan način, pred mojim očima! U kapeli za iscjeljenje bila je opsjednuta žena kada se neočekivano počela manifestirati vražja prisutnost na kraju svete Mise. Žena je vrištala i povraćala, bila je to stvarna đavolska manifestacija. Bio sam obučen za egzorcista u Rimu, nisam se uplašio, vidio sam to tisuću puta. Znao sam što trebam napraviti, odmah sam okupio svoj tim.

No, ne možeš izvoditi obred egzorcizma odmah jer ti za to treba dozvola biskupa, no dozvoljeno je moliti druge molitve i stoga smo se bacili na molitvu. Rekao sam svom molitvenom timu: „Molite ‘molitvu jedinstva’ sa mnom! Molitvu jedinstva Plamena ljubavi!” I tako, dok smo kružili oko nje, izgovarali smo riječi ove molitve, najprije ja, a onda bi oni ponovili za mnom, i tako rečenicu po rečenicu. Sve skupa je trajalo oko minute. I ta jadna žena je bila POPTUNO OSLOBOĐENA od onoga što ju je tlačilo! I pred 70 svjedoka, sklopila je ruke, kleknula da primi blagoslov, potpuno u miru. Nikad ovo nisam doživio, a Bog mi je dao veliku milost i u službi oslobađanja i egzorcizma sam 40 godina, počeo sam još kao tinejdžer asistirajući svom župniku koji me zamolio. Toliko godina sam u tome, vidio brojne slučajeve i nikad da je netko bio oslobođen unutar minute! Bilo je nevjerojatno prekrasno!

Htio sam vikati: „Hura, hura! Upravo si mi Bože olakšao posao!” Bog nam je dao novu milost. Za svakog egzorcista, svećenika, redovnika, laika, tinejdžera (molite za njih ovu molitvu ako oni sami ne mole). Kada molimo ovu molitvu, Božja sila u Plamenu ljubavi se odmah spušta i zasljepljuje sotonu. Mama Marija (Gospa) je rekla da je Isus taj „Plamen ljubavi” i da kada Plamen ljubavi zaslijepi demone, đavao je potpuno zbunjen i ne može ništa što tad daje mjesto milosti Božji da „operira”.

Svaki kršćanin, ne samo katolik, bi trebao moliti ovu molitvu, svaki dan! Tako ćemo oslijepiti sotonu. Recite je barem jednom za sebe i svoju obitelj i jednom za svoju zemlju i svijet. Ovo je dar Neba. Molimo je, ona donosi Plamen ljubavi, zaljepljuje sotonu i donosi obraćenje i ozdravljenje. Nešto veliko dolazi. Kroz „Plamen ljubavi” pozvani smo sudjelovati kao vjerni Marijini sinovi i kćeri u njenoj pobjedničkoj akciji kršenja sotonine glave kako je i prorokovano u Svetom Pismu u knjizi Postanka, prvom Božjem proroštvu ljudskom rodu. Vrijeme je da se to ispuni. Nemamo se čega bojati, molite ove dvije molitve svaki dan (uz obavezan sakramentalan život, sveto Pismo i svetu Krunicu). Mladi masovno umiru i gube se. Moramo spasiti svijet. Moramo spasiti mlade ljude. Molite ove molitve i zaštitite svoje mlade. Nešto veliko dolazi, odgovorimo na Božji poziv, ” govori egzorcist.




Molitva Plamen ljubavi

Kod nas su prevedene dvije forme, molite onu koju vam više odgovara:

Moj voljeni Isuse, neka naše noge koračaju zajedno. Neka nam se ruke sklope u jedinstvu. Neka naša srca složno kucaju. Neka naše duše budu u skladu. Neka naše misli budu kao jedno. Neka naše uši zajedno slušaju tišinu. Neka se naši pogledi međusobno duboko prodiru. Neka nam usne zajedno mole da steknu milost od Vječnog Oca. Amen.

Ili




O moj Isuse sjedini moje korake sa svojima da uvijek koračamo zajedno Tvojim putevima, uzmi moje ruke u svoje svete ruke da ih zajedno sklapamo na molitvu, učini da otkucaji mog srca odzvanjaju u ritmu Tvog srca, sjedini moju dušu sa svojom kako bih uvijek osjećao što Ti osjećaš, preobrazi moje misli da budu Tvoje misli, neka moje uši slušaju Tebe u tišini, privuci moj pogled da se utopi u Tvom pogledu, i neka moje usne sjedinjene s Tvojima zazivaju neizmjerno milosrđe Božje. Amen

Zdravo Marijo….

Inače Gospa je mađarskoj mističarki dala i „novi” zaziv na kraju „Zdravo Marije” koji da moli:

Zdravo Marijo – (moli se klasično do ‘moli za nas grešnike’) “…moli za nas grešnike, izlij plodove milosti svog Plamena ljubavi na svo čovječanstvo, sada i u času smrti naše, amen.”)

Izvor: izdvačka kuća Kyrios

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.