fbpx
foto: pXHere/flickr

‘Nešto veliko dolazi’ Mađarskoj vidjelici dane hitne molitve za zasljepljivanje sotone

Autor: Vjera

Stotine tisuća ljudi formirali Kristovu vojsku

Plamen ljubavi Bezgrješnog Srca Marijina je pobožnost koja je započela preko skromne udovice sa šestero djece po imenu Elizabeth Kindelmann (1913.-1985.), koja je živjela u Budimpešti, u Mađarskoj, na vrhuncu komunizma.

Počela je primati nutarnje lokucije od Gospe i Gospodina prije 60 godina, 1961., i nastavila su se sve do nekoliko godina prije njezine smrti 1985.

Primarna želja dva srca je formirati vojsku spremnih molitvenih ratnika koji će stati u procjep za našu braću i sestre kroz tjedni režim molitve, posta i žrtava. Kroz ovu pobožnost dane su posebne molitve koje imaju moć zaslijepiti Sotonu.


Uključujući se u duhovnu borbu koristeći ovo oružje, možemo osloboditi našu braću i sestre od iskušenja koje im postavlja Zli, pomažući im da izbjegnu grijeh, oslobode se zamki koje su ih već zarobile i obrate se Isusu za oproštenje. U nekoliko navrata, Naš je Gospodin rekao Elizabeti: „Milost iz Plamena Ljubavi Bezgrješnog Srca Moje Majke bit će za vaš naraštaj ono što je Noina arka bila njegovom naraštaju.

Koji su neki od plodova koji su već proizašli iz milosti Plamena ljubavi? Rast pokreta sam je plod. Ono što je započelo s jednom, siromašnom, skromnom, udovicom i jednim voljnim svećenikom (12 je bilo pozvano, samo je jedan prihvaćen) u Mađarskoj prije 60 godina, preraslo je u svjetski pokret stotina tisuća u roku od samo nekoliko godina >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.