fbpx
foto: screenshot/youtube

Nepokretna i slijepa časna sestra čudesno ozdravila: Tvrdi da joj se ukazala Gospa sva u suzama i rekla da proširi ovu poruku

Autor: Vjera

Cernusco sul Naviglio je gradić udaljen dvadesetak kilometara od Milana. Jedna od njegovih najvećih posebnosti sastoji se u tome što je to mjesto utemeljenja Instituta sestara svetog Marcellina, popularno zvanih Marcelline.

Monsinjor Luigi Biraghi, doktor ambrozijanske knjižnice i duhovni ravnatelj milanskog sjemeništa, 1838. dao je potporu intuiciji koju je imao već dvije godine: osnovati ženski redovnički institut, čije bi pristaše, kroz mlade, a posebno djevojake, pridonijele obnovi čvrstih temelja obitelji.

Koledž Marcelline u Cernuscu kasnije je korišten kao odmaralište za starije časne sestre i kao sklonište za bolesne.


Godine 1922. onamo je dovedena dvadesetsedmogodišnja mlada žena, sestra Elisabetta Redaelli, pogođena nepoznatom bolešću: imala je česte hemoptize, hendikepirana bila je spriječena u obavljanju svojih najosnovnijih životnih funkcija i, uz to, progresivno je oslijepila.

No 6. siječnja 1924. dogodio se događaj koji je promijenio tijek njena života. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.