Modne industrije koriste artikle za promociju okultizma i sotonizma!

Autor: Dora Drašković

Krunica bez zrnaca s mrtvačkom glavom, slika Majke Božje s mrtvačkom glavom, raspelo okrenuto naopako, samo su neki od okultnih i sotonističkih simbola koji se nalaze na modnim artiklima namijenjenima mlađoj populaciji!

Primjećujete li koliko se promovira zlo oko nas? Posebno korisnici društvenih mreža mogu vidjeti koliko se sve češće vrjednuju nevrijednosti i koliko se one guraju kao važno i potrebno. Stvari i pojave kao što su mnoge vrste droga, razni simboli koji su opće poznati kao poganski ili sektaški ili razne radnje koje bi trebale biti najintimnije, prestale su biti tabui i postale, dapače, prihvaćene i tražene.

Osim što mladi ljudi mogu dobiti sve odgovore i pristup svemu preko interneta i društvenih mreža, oni danas postaju i promotorima takvih stvari. Uglavnom glazbena i modna industrija šire lažne vrijednosti i navlače posebno mladu populaciju da se njih drže. Ne samo da ćemo vidjeti da se na društvenim mrežama podržava konzumacija opojnih sredstava, seksualni odnosi u preranim godinama i stvaranje nekog drugog svijeta bez dodira sa stvarnošću, nego sve to podržava modna industrija a to što uvelike dolazi od poznatih zvijezda od kojih neki ne kriju da su pripadnici kultova ili sotonisti.

Šetajući poznatim dućanima u kojima se današnja mladež najčešće odijeva uočila sam mnoštvo sektaških znakova koji se pojavljuju na nakitu i odjeći i koji su kao takvi dobro poznati, ali isto tako ne doživljeni. Došla sam do dućana koji među nakitom drži i krunicu (ili sam ja to samo mislila da je). Kao dio nakita drži se lančić, zapravo, samo nalik krunici. Ovaj primjerak ima dugačak tanki lanac ili nešto na što se nižu perlice koje bi kod krunice bile poslagane u dobro znanom broju i poretku. Ovdje je bilo samo nekoliko perlica u nekoliko grupica (grupice u kakvima bi na krunici bilo po 10 perlica) – vidi sliku! Lančić završava dobro znanim latinskim križem kojeg kršćani poštuju kao sveti simbol, a najstrašnija stvar je da iznad križa i nakon nekoliko početnih perlica stoji lubanja.

Mislim da je jasno da se zlo tiho provlači među ljude i to posebno među mlade kojima je sada potrebno najviše vjere i držanja na dobrom putu. Čudno je da je sve to prihvaćeno kao normalno i ''moderno'', ali potrebna je neka uzbuna za to jer ovo je tek početak prihvaćanja zla. Ako ćemo sada šutjeti, što ćemo kada više nećemo imati pravo glasa?!

Lajkaj VJERU!

Autor:Dora Drašković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.