fbpx

Majka Terezija ostavila nam je važnu molitvu! ‘Ovako Isus silazi u tvoje srce’

Autor: Vjera

Molitva za silazak Isusa u naše srce

Na današnji dan 1997. godine umrla je sveta Majka Terezija. Život je provela služeći siromašnima, bolesnima, siročadi i onima koje je svijet zaboravio i odbacio. Dobitnica je Nobelove nagrade za mir. Inspirirala je inspirira svojom bezuvjetnom ljubavi u Kristu milijune ljudi, nevažno jesu li katolici ili su neke druge vjere. Uspjela je kroz čistu neokaljanu ljubav prema odbačenima ujediniti svijet u toj ljubavi male i velike, slavne i neslavne, siromašne i bogate. S Kristom u srcu, s nevjerojatnom poniznosti činila je čudo u svijetu. Imala je mudrost Duha Božjeg koja odudara od svega što svijet nudi i čini. Znala je da je upravo molitva sredstvo preko kojeg Isus silazi u naša srca. Ostavila nam je ovu molitvu i rekla da je upravo to molitva preko koje možemo primiti Isusa u svoje srce, svaki dan:

“Dragi Isuse, vjerujem da si Ti Sin Božji i moj Spasitelj. Potrebna mi je Tvoja ljubav, da me očisti od mojih grijeha i nedjela. Potrebno mi je Tvoje svjetlo da odagna moju tamu. Potreban mi je Tvoj mir da ispuni i zadovolji moje srce. Otvori vrata svoga srca i molim Te da uđeš u moj život i udijeliš mi dar vječnoga života. Amen.”


Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.