fbpx

LIJEČNICIMA NEOBJAŠNJIVO Žena nakon 18 godina ustala iz kolica na Brdu ukazanja! 

Autor: Vjera

Linda Christy došla je iz Kanade u Međugorje kao teško bolesna žena, a vratila se u Kanadu zdrava

Linda Christy iz Kanade bila je prikovana za invalidska kolica 18 godina i stanje je bilo tako teško da ju je muž morao odjevati svih 18 godina. Trpjela je i teške bolove. Jednog dana s police s knjigama pala je knjiga o Međugorju. Ništa nije znala o Međugorju do tada no nakon što je pročitala knjigu odlućila je otići i u Međugorju popeti se na Podbrdo odnosno na Brdo ukazanja.

Samo putovanje trajalo je 24 sata i nije bilo lako. Odlazak na Brdo ukazanja bilo je jako teško za nju, a neki ljudi pokušali su je i odvratiti od toga. Samo penjanje trajalo je nekoliko dugih sati. Znala je da mora ići, da se mora popeti na Podbrdo, kaže Linda koja tvrdi da se na Brdu ukazanja dogodilo čudo kada je ustala iz kolica. Bio je to veliki događaj za nju i njezina muža. Nakon toga je s mužem dva sata molila na Brdu ukazanja pokraj Gospina kipa. “Moje je stanje bilo takvo da me osamnaest godina moj muž morao odijevati jer ništa nisam mogla učiniti sama. Dugujem Međugorju i Kraljici Mira svoj život koji je sada posve drugačiji.

Na drugu je obljetnicu svoga ozdravljenja donijela sve svoje nalaze, dijagnoze i drugu medicinsku dokumentaciju te ih predala u Informativni centar “Mir” Međugorje. Ovoga puta, prilikom ponovnog dolaska, istaknula je: “Nisam znala puno o Međugorju. Čitala sam knjigu o Međugorju koja je slučajno padala s mog ormara. Zbog toga sam je čitala i jako željela doći u Međugorje.”


Linda Christy došla je iz Kanade u Međugorje kao teško bolesna žena, a vratila se u Kanadu zdrava. Liječnici su priznali kako je za njih to ozdravljenje neobjašnjivo. Sada se, vidjevši što je život, posvetila ljudima koji pate od velikih bolova i pomaže im. Ovo je samo jedno od ozdravljenja o kojima se dokumenti čuvaju u Informativnom centru “Mir” Međugorje, a koja su predočili hodočasnici iz svih dijelova svijeta.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.