fbpx
Flickr

Liječnici šokirani ozdravljenjem! Dječak Gabrijel: ‘Doktorice, Isus me ozdravio!’

Autor: Vjera

Isus ozdravlja i danas, dokazuje priča teško bolesnog dječaka koji je potpuno ozdravio!

„Reumatski artritis malenomu Gabrijelu dijagnosticiran je u četvrtoj godini života nakon što je posjetio liječnika zbog ‘obične’ prehlade. Nakon dijagnoze slijedila je terapija. Dijete je konstantno uzimalo jake tablete i trpjelo nesnosne bolove. Jedna od mogućih opcija bila je i ta da dijete ostane invalid, odnosno da završi u invalidskim kolicima. Sama pomisao na invalidska kolica bila je nemoguća, jer sam znala da je Bogu sve moguće“, ispričala je za mjesečnik BOOK, dječakova baka.

Bolest se i dalje širila i nalazi nikako nisu bili dobri. Baka Mirjana odlučila je svojeg unuka predati u Božje ruke. Znala je da je Bog taj koji liječi svaku bolest i da je on jedini koji ga može izliječiti. Odlučila je moliti za ozdravljenje malenog Gabrijela.

Odlazak na seminar „Kristofora“


Prošle godine u petom mjesecu odlučila je otići na karizmatski susret „Kristofora“ u Zadru, na kojem su gostovali karizmatici iz Amerike.

„Na seminar sam došla s molitvom na usnama za svojega bolesnog unuka. Vidjela sam gospođu u kolicima koja je molila za ljude i odlučila sam doći na molitvu upravo k njoj. Kad sam došla na red, izvadila sam sliku svog unuka i sa suzama u očima rekla da je bolestan. Ona je uzela sliku i zajedno sa mnom plakala. A onda mi je rekla: ‘Idite u Međugorje, dijete će ozdraviti, a roditelji će doživjeti obraćenje’“, priča nam baka Mirjana i dodaje da je u tom trenutku bila posebno dotaknuta te da je znala da će njezin unuk u potpunosti ozdraviti.

Dječakovi roditelji nisu išli u Crkvu i nakon što im je baka Mirjana ispričala što se je dogodilo na seminaru, rekli su da će dijete odvesti u Međugorje, međutim to nisu napravili.

Baka Mirjana je nedugo nakon seminara otišla raditi na Murter i dok se spremala na odlazak, osjetila je da silno treba moliti za unuka. Odlučila je moliti i predati Gabrijelovu bolest na misi. Molila je dva mjeseca i pred Veliku Gospu muž joj je rekao da vodi Gabrijela u Međugorje. Njezinoj sreći nije bilo kraja.

Čudesan put u Međugorje

„Osjetila sam silnu radost kad mi je suprug rekao da vodi Gabrijela u Međugorje. Znala sam da je to povezano s molitvom na seminaru. Predala sam svoje molitve Gospi i osjetila sam snažnu duhovnu povezanost s mužem i unukom, koji su u tim trenutcima bili u Međugorju“, kaže nam Mirjana.
„Kad je moj muž došao u Međugorje s Gabrijelom, odveo ga je k Isusovu kipu iz čijeg koljena kapa voda. Pomazao ga je po nogama i rekao mu da ga Isus sada ozdravlja“, govori nam baka i dodaje da su nakon toga otišli na Podbrdo, gdje je djed rekao unuku da su sada došli moliti Gospu da ga ozdravi. „Dječak mu je na to odgovorio da ga je Isus već ozdravio“, naglašava nam baka.

Potpuno ozdravljenje

Nakon što su se vratili iz Međugorja, roditelji su dijete odveli na redovan pregled, na kojem je ustanovljeno da je dijete u potpunosti ozdravilo.
„Doktorica je bila vidno iznenađena nakon što je vidjela nalaze koji pokazuju potpuno ozdravljenje. Gabrijel je nakon toga doktorici rekao da je njega Isus ozdravio“, priča nam baka i dodaje da je i dječakova majka bila skeptična prema ozdravljenju.

„Kad je dječak rekao doktorici da ga je Isus ozdravio, majka je bila skeptična, nije vjerovala u potpuno ozdravljenje. Doktorica ju je pozvala u ured i rekla joj da je to ozdravljenje veliko čudo te da ona vjeruje u čuda. Doktorica je majci objasnila da takvo ozdravljenje nije doživjela u svojoj liječničkoj praksi“, priča nam baka.

Danas, godinu nakon ozdravljenja, maleni Gabrijel živi u Njemačkoj sa svojim roditeljima, koji još nisu u potpunosti doživjeli obraćenje, ali kako nam baka kaže, i to je prepustila milosti Božjoj te ih predala u Božje ruke i vjeruje da Bog ima plan kako ih privući u svoj zagrljaj.

Posvjedočila Mirjana Aničić / Tekst svjedočanstva  prvotno objavljen u mjesečniku „Book”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.