screenshoot/CBNnews

Liječnici i sestre su plakali: Unuci položili ruke na umirućeg djeda kad je cijela soba zadrhtala od čuda

Autor: Vjera

Svatko prisutan u sobi je svojim očima vidio čudesnu silu Božju

Umirući čovjek je bez svijesti ležao u bolničkom krevetu. Obitelj i unuci su se došli oprostiti od njega, a njihova molitva je rezultirala čudom koje je zapanjilo i liječnike.

Vjera pastora Jima i njegove supruge Pam bila je na kušnji kada se Jim iznenada onesvijestio dok je bio vani u šetnji. Nije imao puls. A kad su stigli liječnici, odmah su ga prevezli u bolnicu. Pam je mahnito zvala svećenika njihove crkve, a tvrdi da joj je Duh Sveti objavio da će Jim živjeti, a ne umrijeti. Stoga je odlučila vjerovati u Božju dobrotu unatoč nepovoljnim okolnostima.

U međuvremenu, Jimovo srce je stalo na 13 minuta. Pao je u komu uzrokovanu lijekovima. Prema dr. Michelle Guzowski, liječnici koja je bila kod Jima, bilo je opasno. Jer za svaku minutu u kojoj se srce zaustavi iznad kritične granice, smanjujete protok krvi, što dovodi do potencijalne ozljede mozga. Čak i da preživi, može izgubiti neke normalne sposobnosti. Aktivirali su na molitvu članove Crkve. Jim nije reagirao danima unatoč liječničkoj simulaciji.

Jednog jutra supruga Pam je primila vijest da njezin suprug ima oštećenje mozga. Stoga su se Justin, njihov sin i unuci pripremili oprostiti se od Jima jer bi to mogao biti posljednji put da vide svog djeda. A kad su posjetili Jima, unuci su položili ruke na njega i molili se. Odjednom je otvorio oči.

Cijela soba svjedočila je čudu da su čak i liječnici i medicinske sestre plakali zbog onoga što se dogodilo. Svatko je svojim očima vidio čudesnu silu Božju, piše novizivot.net, a priču donosi CBN News




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.