foto: pexsels

Liječnica i majka radila je seanse, prvo iz igre, a onda se navukla: Đavao joj je uništio život i opsjeo ju! Šokantno svjedočanstvo Michele upozorava ljude

Autor: Vjera

Danas vam predstavljamo priču o Micheli, supruzi, majci i liječnici, koja je radeći seanse dvije godine proživljavala noćnu moru: đavo je obuzeo nju, uništio joj život i izgubila je kontrolu nad sobom. Zahvaljujući pomoći svećenika, a potom i egzorcista, Michela je polako došla do slobode i otkrila Božju ljubav.

Prva seansa

Michela kod kuće upoznaje svijet spiritizma i pristupa mu sa znatiželjom i strahom. Kći se zajedno s nekim društvom vraća iz škole s čudnom “igrom”. Isprva ne sudjeluje osobno…

“U to vrijeme nisam znala što je spiritualizam. Jednog dana vidjela sam kako dolazi moja kći – koja je tada imala 14 godina i bila je u srednjoj školi – prijateljica s drugim prijateljima s čudnim panoom na kojem su bila ispisana slova abecede s nacrtanim križem u sredini. Stavili su ga na stol i rekli da će ih križ i dalje štititi od prisutnosti zlih entiteta. A popili su i nešto u čašici. Pitala sam kćer i njene prijateljice što je to, a one su mi odgovorili da je to igrica i da bi se i meni svidjela. Stavili su prst na staklo i postavljali pitanja duhu i staklo se pomaknulo. Iako sam ostala vrlo zabrinuta, nisam imala instinkt reći: “ostavi to na miru”. Zapravo, i sama sam bio u isto vrijeme pomalo zaintrigirana i vrlo fascinirana. A budući da u to vrijeme nije išlo dobro, i ja sam bila u iskušenju postaviti pitanja tome što su djevojke rekle da su duhovi pokojnika. Djevojke su vidjele moje oklijevanje pa su me umirivale govoreći da će sve proći na križu i da se zato ne moram bojati.

“Staklo se pomaknulo impresivnom snagom” >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.