fbpx
foto: wikimedia commons

KRVAVI MJESEC U BIBLIJI ZNAK JE KRAJA! Kršćani u Americi uznemireni: Prorokuju tektonske promjene, žetvu i kraj svijeta

Autor: Vjera

Neki propovjednici u Americi ističu veliki broj pomrčina Krvavog Mjeseca posljednjih godina kao samo jedan od mnogih znakova da se kraj svijeta približava

Potpuna pomrčina Mjeseca ili “krvavi Mjesec” bio je na nebu preko noći, neposredno prije finalnog glasanja tijekom izbora u Americi. Rijedak događaj potaknuo je brojne kršćane i crkvene vođe da potraže bilo kakvo proročansko značenje u ovim burnim vremenima.

Pomrčina Mjeseca nastaje kada se sunce, mjesec i zemlja poravnaju, u biti blokirajući sunčeve zrake da se odbijaju od mjeseca. Tijekom takve pomrčine, Mjesec je gotovo u potpunosti zaklonjen, dopuštajući da se vidi samo mala količina sunčeve svjetlosti. Te oštre zrake daju mjesecu narančastu ili “krvavo crvenu” nijansu.

Krvavi mjeseci u Bibliji


Kako je CBN News izvijestio, u samom početku Stvaranja nebeskih tijela Bog je rekao da su svjetlila na nebu znaci vremena: U Postanku 1, 13 Gospodin kaže: “I reče Bog: Neka budu svjetlila na svodu nebeskom da luče dan od noći, da budu znaci blagdanima, danima i godinama”.

Nadalje “krvavi mjesec” je pretskazan u Bibliji u knjizi Joela 2:31: “Sunce će se pretvoriti u tamu, a mjesec u krv, prije nego što dođe veliki i strašni dan Gospodnji.”

A knjiga Otkrivenja 6:12 navodi slično proročanstvo koje se odnosi na kraj: “I vidjeh kad otvori šesti pečat, i gle, nasta veliki potres, i sunce posta crno kao kostrijet, i mjesec posta kao krv”… >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.