fbpx

KRŠĆANSKI PROROCI VIČU: ‘Nije gotovo! Trump će biti predsjednik SAD-a i šokirat će svijet’

Autor: Vjera

'Stijene će se pomaknuti i Trump će biti predsjednik bez obzira na to što ste čuli', govore

Nije tajna da je američki predsjednik Donald Trump omiljen među evangeličkim kršćanima u Americi, a koji se snažno molitvom bore za njegov opstanak u Bijeloj kući te od 2016. njihovi proroci upozoravaju da je Donald Trump izabran od Boga, a za rušenje globalista i Novog svjetskog poretka. I prije ovih izbora, osobe iz Crkve a s proročkim darom sve do jedne govorile su kako će Donald Trump osvojiti ove izbore. No čini se da ipak nije bilo tako.

Međutim kako piše CBN NEWS, mnogi iskušani i istinski proročki kršćani rekli su da su ove godine čuli od Boga da će Donald Trump osvojiti drugi mandat. Iako se trenutno čini da ta predviđanja vise o koncu, ti isti proroci govore: Držite se! Nije gotovo.

Autorica i proročica Kat Kerr rekla da proroci nisu pogriješili. Kaže da se Bog sprema otkriti korupciju i zlo i da će to biti oštro prokazivanje svega.


“Stijene će se pomaknuti i Trump će biti predsjednik bez obzira na to što ste čuli”, rekla je Kerr.

“Započet će sve telefonskim pozivom i mogu vam reći, bit ćete šokirani kad vidite koliko iz toga proizlazi otkrivenjem, ali Trump će pobijediti, bit će predsjednik Sjedinjenih Država, sjedit će u tom uredu još 4 godine i Bog će imati svoj put u ovoj zemlji. “

Kerr nije sama. Prorok Jeremiah Johnson vjeruje da je Biden preuranjeno proglašen predsjednikom pa kaže:

“Ili je lažljivi duh ispunio usta brojnim pouzdanim proročkim glasovima u Americi ili je Donald J. Trump doista pobijedio na predsjedničkom položaju i svjedoci smo dijaboličkog i zlog plana koji se odvija”.

Ranije ove godine, Johnson je podijelio san o Trumpu koji je trčao utrku za koju je vjerovao da je utrka oko izbora:

“I na oko 100 metara od cilja, spotaknuo se i pao dolje i nije mogao ustati, mnoštvo ga je pljuvalo, podsmjehivalo mu se i odjednom su dvije starije žene, nekako napravile prolaz kroz gužvu i nadnaravno podigle Donalda Trumpa i pomogle mu da dođe do cilja. Vjerujem da Bog poziva ‘Baby Boomerse’ (generacija rođena između 1946. i 1964. koja čini 20 posto Amerike, op.a) u ovoj naciji da zauzmu stav i vjeruju sa mnom da najbolje tek dolazi “, rekao je Johnson.
Dva tjedna prije izbora, pastor Denise Goulet iz Međunarodne crkve u Las Vegasu iznio je proroštvo za Donalda Trumpa:, “U 4:30 (ujutro) Gospodin mi je rekao, dat ću predsjedniku drugu pobjedu.” Goulet se pridružio horu drugih proročanskih glasova koji vjeruju da im je Bog rekao da će Trump pobijediti, uključujući Pat Robertsona, s CBN-a.

“Želim reći bez pogovora, Trump će pobijediti na izborima”, rekao je Robertson tijekom emisije u klubu 700.

Kršćanski vođa molitve Lou Engle kaže da nije vrijeme za očaj, već za to da se crkva moli poput Estere i da se razotkrije korupcija i prijevara birača.
“Razotkrivajte, razotkrivajte … to se dogodilo Hamanu, zbog trodnevnog posta Esthere, a zatim dolazi do scene u kojoj Esthera prokazuje Hamana i događa se iznenadni preokret”, rekao je Engle, upozoravajući da će se isto dogoditi s Trumpom.

U Amosovoj knjizi, poglavlje 3: 7, kaže se da Bog ne čini ništa a da ne otkrije svoj plan svojim slugama prorocima. A ovi proročki glasovi upozoravaju da – nije gotovo, piše CBN.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.