fbpx
Atmosphere Jesus Fantasy Dream Silent Child

Krist Kralj ukazuje se dječaku u Engleskoj: Otkriva mu kako izbjeći iznenadnu smrt

Autor: Vjera

'Ovo će te osloboditi od iznenadne smrti, kao i svakoga tko to bude činio', rekao mu je Isus

Pobožni engleski dječak Edmund u društvu druge djece prolazio je pašnjakom s pobožnošću i ljubavlju u srcu prema Isusu Kristu. Tada mu se približilo neko dijete i pozdravilo ga: “Edmunde neka te Bog spasi”. Upitao ga je da li ga poznaje. Dječak je odgovorio da ne.

Dijete je nastavilo: kako ne kad sam uvijek uza te. Ako me želiš upoznati pogledaj mi čelo. Edmund pogleda bolje i vidje da na čelu piše: Isus Krist, Kralj. Dijete Isus je tada nadodalo: “To je moje ime. Želim da na spomen ljubavi koju imam prema tebi svaku večer na svom čelu napraviš znak križa prizivajući moje ime. Ono će te osloboditi od iznenadne smrti, kao i svakoga tko to bude činio”.

Otada se Edmund uvijek tako ponašao. Jedanput mu je sam đavao uhvatio ruku da ne čini znak križa i ne zaziva ime Isusovo, ali ga je on pobijedio molitvom. Đavao je dodao da je to ime najjače oružje protiv njega.

Zazivajte ime Boga, slava Mu i hvala.

Svjedočanstvo donose Monfortanci

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.