KRIK KARDINALA EUROPI: Doživjet ćete uništenje ako prihvatite ove dvije zvijeri!

Autor: Vjera

Dvije su zvijeri apokalipse koje prihvaćamo na vlastitu propast, upozorava

Afrički kardinal Robert Sarah pokreće krik u Europi i podiže alarm zbog gotovo neizbježne krize kulture i razaranja identiteta zbog masovnih migracija koje su potpuno nekontrolirane. ‘To će dovesti Europu do samouništenja’.

‘Europa želi biti otvorena za sve kulture i religije svijeta. Obećaju da je ta ideja uredna sigurna i kontrolirana, ali nije, oni zapravo proizvode suprotne učinke od željenih stavljajući Europu u izuzetno opasnu poziciju, dodaje.

Kardinal upozorava i Crkvu: Crkva ne može i ne smije sudjelovati u poticanju novog oblika ropstva koje se još naziva i masovna migracija.

Riječ je o važnom upozorenju Europljanima koji, kako je rekao na posljednjoj sinodi o braku, moraju početi glasno govoriti istinu, istinu o islamu, obitelji i životu, ako se žele oduprijeti napadima kojima smo kao narodi izloženi.

Podsjetimo, tada je Sarah otvoreno održao žestok govor u kojemu je glasno izrekao da su idolopoklonstvo zapadne slobode i islamski fundamentalizam dvije apokaliptične zvijeri jako slične nacizmu i komunizmu. Također, pozavao je Crkvu na naviještanje Evanđelja kroz snagu vjere, jasno i bez straha. Sarah smatra da su ‘rodna ideologija i  radikalne forme islama) dvije najveće prijetnje obitelji i kršćanstvu. A obje objeručke prihvaćamo!

‘Islamski masakri kao i slobodoumni genderistički zahtjevi redovito se bore za naslovnicu u novinama’ – upozorio je Sarah na medijsku potporu ovim pokretima i dodao da je riječ o velikim prijetnjama obitelji:

‘Rodna teorija zapadu nudi brz i jednostavan razvod, abortus, istospolni brakovi, eutanazija itd.-  time su ubili europski natalitet, da bi ga sada spašavali (kako tvrde) još većim zlom!




S druge strane, kako kaže, tu je i pseudo-obitelj ideologizirana islamom koji legitimira poligamiju, pokornost žena, seksualno ropstvo i dječje brakove. Kako dodaje, u tim obiteljima ne vlada Duh istine koji promiče zajedništvo već duh koji promiče zbunjenost i zahtijeva totalitarnu vladavinu. ‘Oni su nasilno tolerantni, razarači obitelji, društva i Crkve te su otvoreno Kristofobični’, kazuje Sarah koji dodaje da nam ove dvije svemoćne pojave (rodna ideologija i islamski radikalizam) pružaju plodove prema kojima možemo naslutiti demonsko porijeklo ovih pokreta.

‘Mi se ne borimo protiv krvi i mesa’, nastavlja. ‘Moramo pružiti dobrodošlicu za sve što je ljudsko; ali ono što dolazi od neprijatelja ne može i ne smije biti asimilirano’, dodaje. ‘Ne možemo biti uz Krista i uz Baala (princa tame) istovremeno. Ono što su nacizam, fašizam i komunizam bili za 20. stoljeće, to je homoseksualizam, abortus ideologija i islamski fanatizam za današnje vrijeme.’

Kardinal Sarah pozvao je Crkvu na čvrstoću naviještanja, na promicanje zajedništva i Kristocentrične obitelji, koja je presudna o ovoj borbi protiv ovih, kako ih naziva zvijeri. ‘Moramo naviještati istinu bez straha, odnosno plan Božji koji je monogamija u bračnoj ljubavi otvorenoj životu’, govori i zaključuje kako je potrebna hitna intervencija Crkve koja će brak i obitelj podložiti volji Božjoj, a ne volji čovječjoj, jer kako je upozorio, ove dvije zvijeri ne miruju pa je potrebno učvrstiti vjeru u jasan nauk Katoličke crkve, kao u jedini nauk koji može pobijediti to zlo. Završio je pozivom kardinalima i narodu koji glasi : ‘Moramo naviještati Istinu bez straha’!




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.