foto: pXhere

KRAJ SVIJETA KAKAV JE BOG OBEĆAO! 12 rečenica iz Biblije sve otkriva: ‘Ovo su riječi koje mogu spasiti živote’

Autor: Vjera

Biblija govori o ”baštini koja je neprolazna, besprijekorna, i koja je za vas sačuvana na nebu” (1. Petrova 1:4). Sveto pismo uključuje obećanja o vječnoj sreći koja rasvjetljavaju svaku tamu na putu koji do nje vodi.

Vjerujete li?

Čitajte ih polako, ponavljajte ih, upamtite. Ove fraze vam mogu pomoći da ustrajete na svom putu, dati vam nadu u obeshrabrenju i čak vas spasiti u teškom trenutku. Jer Riječ Božja je istinita, ima snagu, spašava:


„Nego, kako je pisano: Što oko ne vidje, i uho ne ču, i u srce čovječje ne uđe, to pripravi Bog onima koji ga ljube. “ (1. Korinćanima 2,9)

“Smatram, uistinu: sve patnje sadašnjega vremena nisu ništa prema budućoj slavi koja se ima očitovati u nama. (Rimljanima 8,18 ).

Bog “želi da se svi ljudi spase i dođu do potpune spoznaje istine” (1. Timoteju 2,4) .

“Oni će vidjeti Sina Čovječjega gdje dolazi na oblacima nebeskim s velikom moći i slavom” (Matej 24,30).

“Sve ćemo razumjeti” (Ivan 16,23)

“Gospodin ne odgađa obećanja, kako neki misle, nego ima strpljenja s vama, jer ne želi da itko propadne” (2 Pt 3, 10-15),
“Milosrđe je bolje od suda” (Jakovljeva 2,13)

“Budite sveti jer sam ja svet” ( 1 Petrova 1,16 ).

“I otrt će im svaku suzu s očiju te smrti više neće biti,ni tuge, ni jauka, ni boli više neće bitijer – prijašnje uminu.” ( Otkrivenje 21,4 ) .
“Vidjet ćemo ga onakvog kakav jest” (1. Ivanova 3,2).

“Svi će živjeti u Kristu” (1. Korinćanima 15,22).

Ove fraze iz Biblije sakupljene su na različitim stranicama knjige Dolazak Antikrista. Znakovi kraja Studija o Bibliji, tradiciji i učiteljstvu svećenika Jesúsa Maríe Silve.

>>>>čitajte nas i na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.