KATOLICI, PROBUDITE SE! Proročanstvo o krivotvorenom katoličanstvu NIKAD AKTUALNIJE

Autor: Vjera

Već su mnogi katolici prihvatili Antikrista a tog nisu svjesni

Proročanstva Fultona Sheena o posljednjem vremenu nikada nisu bila aktualnija. On upozorava na krivotvoreno katoličanstvo koje će biti preijestolje Antikrista, piše, među ostalim svećenik Dwight Longenecker .

Fulton Sheen raspravlja o Antikristu ovim riječima:

“Antikrist se neće tako zvati; inače ne bi imao sljedbenike. Neće nositi crvene hulahopke, niti povraćati sumpor, niti će nositi trozubac niti će mahati repom strijelom poput Mefistofela u Faustu. Ova maškara pomogla je Đavlu uvjeriti ljude da on ne postoji. Kad ga nitko ne prepozna, to više snage iskoristi.”

Uvijek se moramo sjetiti da Sotona dolazi kao anđeo svjetlosti. Ono što on predstavlja uvijek je izuzetno razumno. Nudi naizgled razuman način, meki način, način kompromisa i lakoće. Kad bi se pokazao kao čudovište, sav bi zaurlao od užasa. Umjesto toga, nudi izlaz kad smo u gužvi, alternativu kad se čini da je Kristov put težak.

“Nigdje u Svetom pismu ne nalazimo temelj za popularni mit o đavlu kao budali, koji je odjeven kao prvi “crveni”. Nego je opisan kao anđeo pao s neba, kao “Princ ovoga svijeta”, čija je uloga u tome da nam kaže da ne postoji drugi svijet.“, kaže nadalje Fulton Sheen.

Kad promatramo antiKrista, trebali bismo biti oprezni da ne postanemo previše opsjednuti jednom određenom povijesnom ili suvremenom osobom. Svakako, jednog će dana postojati antiKrist koji želi zavladati svijetom, ali doći će i njegov prorok koji kao vjerski vođa koji pokušava obmanuti ljude lažnim sustavom duhovnosti.

Međutim, također bismo se trebali sjetiti da su kroz povijest uvijek postojali protukristi i lažni proroci. Nadalje, postojali su i sustavi mišljenja koji su bili antiKristi i religiozni sustavi koji su lažni prorok.
U srcu im je Anti Krist vladar ovoga svijeta. Lažni prorok podučava religiju koja je samo s ovoga svijeta.

Svi svjetski sustavi i lažne religije kombiniraju se kako bi nas uvjerili u ovu činjenicu.

Fulton Sheen prati logičnu posljedicu sustava koji je vezan samo za ovaj svijet i nastoji eliminirati nevidljivi svijet.
“Sotonina je logika jednostavna: ako nema neba, nema ni pakla; ako nema pakla, onda nema ni grijeha; ako nema grijeha, onda nema ni suca, a ako nema presude onda je zlo dobro, a dobro zlo. Ali iznad svih ovih opisa, naš nam Gospodin govori da će biti toliko sličan da će prevariti čak i izabrane – a zasigurno nijedan vrag ikad viđen u slikovnicama ne bi mogao prevariti čak ni izabrane.”

Naravno da će izabrani biti prevareni i slijediti antikrista. Oni to već čine, a kako?, nastavite čitati nadbiskupa Sheena.

“Kako će doći u ovo novo doba da pridobije sljedbenike svoje religije? Pretkomunističko rusko uvjerenje jest da će doći maskiran u Velikog humanitarca; razgovarat će o miru, blagostanju i obilju ne kao sredstvo da nas odvedu do Boga, već kao svrhe same sebi.”

Uvijek se čuvajte obećanja o boljem svijetu. Utopiju uvijek možete platiti. Nemojte gutati mamac. Imajte na umu da u mišolovci uvijek ima besplatnog sira. Ne trošite svoje vrijeme čineći ovaj svijet boljim, a da prije toga niste sigurni da idete na Najbolje mjesto. Antikrist nam uvijek nudi ovaj svijet. Ponudio je samom Kristu sva kraljevstva ovoga svijeta. To čini i nama. Nudi čudesan svijet … bez Boga i njegova Sina Krista Kralja.

Sheen objašnjava kako izgleda religija antiKrista:

“On će imati novu religiju bez križa, liturgiju bez svijeta koji dolazi, religiju za uništavanje religije ili politiku koja je religija – ona koja Cezaru daje čak i ono što je Božje. Usred sve svoje prividne ljubavi prema čovječanstvu i njegovih besomučnih razgovora o slobodi i jednakosti, imat će jednu veliku tajnu koju nikome neće otkriti: On ne vjeruje u Boga.”

Antikrist neće vjerovati u Boga, ali će biti religiozan. Gledajte kako politički vođe usmeno govore kršćanstvu i Crkvi. Tijekom izbora političar će se moliti prije ulaska u ured. Držat će ruke na Bibliji i kuniti se u Boga. Ali provodit će politiku i zakone protiv Boga, bez imalo grižnje savjesti. Antikrist slijedi Gospodara ovoga Svijeta, a ne Boga. I mnogi već tako čine i danas.

“Budući da će njegova religija biti čovjekovo bratstvo bez Božijeg očinstva, obmanut će čak i izabrane. Postavit će protucrkvu koja će biti majmun Crkve, jer je on, Đavao, majmun Božji. Imat će sve bilješke i obilježja Crkve, ali obrnuto i ispražnjeno od svog božanskog sadržaja. Bit će to mistično tijelo Antikrista koje će u svim vanjskim dijelovima nalikovati mističnom tijelu Kristovom. . . .”, kaže Sheen.

“Majmun Božji” kakva fraza!

Katolici se trebaju probuditi. Već se dosta nas prilagodila Duhu novog doba. Već smo ugrozili svoje standarde i spustili obranu. To je bio polagan, postupan proces, ali zašto mislimo da bismo se mogli suprotstaviti antikristu kad smo već progutali njegov slatkiš?

Pogledajte svijet oko sebe. Koliko crkvenih vođa poznajete koji već propovijedaju evanđelje koje je samo razvodnjeni socijalizam? Koliko slatkorečivih, nasmijanih propovjednika već znate koji paradiraju njihovim političkim aktivizmom, a zanemaruju stvarnost Kristova istinskog evanđelja? Koliko religioznih ljudi poznajete koji već vjeruju da je bit svega bratstvo i jedinstvo bez očinstva?

Ovi lažni sustavi mišljenja infiltrirali su se u sve kršćanske crkve i katolička crkva nije iznimka. Kad čujemo kako prelati više govore o spašavanju okoliša nego o spašavanju duša, možemo osjetiti miris sumpora. Kad čujemo svećenike i prelate kako opravdavaju seksualni nemoral koji ruši sakrament braka i prirodni poredak u svrhu „mira i milosrđa“, osjećamo miris dima – i to nije tamjan.

Već su pred nas stavili „novu religiju bez križa, liturgiju bez svijeta koji dolazi, religiju za uništavanje religije ili politiku koja je religija – ona koja Cezaru daje čak i ono što je Božje“. Ali ne bojte se, još uvijek su Kristovi vojnici u većini, vide, trpe i čekaju ostvarenje Božjeg plana, posljednjeg udarca.

Probudite se i nemojte se zavaravati. Sjetite se da je jedino što Sotona zna učiniti je – lagati. Otac je laži i otac muha, a tamo gdje se muhe skupe, već je pronađen leš.

Izvor

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.