Owner

Kardinal Bozanić na papin poziv predvodio molitvu Očenaš protiv pandemije koronavirusa

Autor: Daniela Delale

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u srijedu je u podne u programu Hrvatskog katoličkog radija predvodio molitvu Očenaš, odazivajući se pozivu pape Franje svim kršćanima na zajedničku molitvu protiv globalne pandemije koronavirusa.

Papa Franjo je putem Twittera u nedjelju pozvao sve kršćane da se okupe u zajedništvu, u srijedu 25. ožujka, u podne i izmole Očenaš.

Gospa svećeniku otkrila: TKO OVO ČINI MOĆI ĆE ČUTI BOGA!

“Na pandemiju virusa želimo odgovoriti univerzalnošću molitve, suosjećanja, nježnosti. Ostanimo ujedinjeni. Pozivam sve kršćane da zajedno upute glas prema nebu i u srijedu u podne izmole Očenaš,” istaknuo je papa Franjo u tweetu.

‘Očenaš’ (lat. Pater noster) je molitva u kršćanstvu dana od samog Isusa Krista i zapisana u Bibliji. Mole je sve kršćanske sljedbe.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.