fbpx
foto:wikimedia

KAO NIKADA U POVIJESTI: Nova ukazanja u Međugorju, stigle dvije udarne poruke čovječanstvu

Autor: Vjera

Na obljetnicu 41 godine ukazanja, dva vidioca su imala ukazanje, a ovo su poruke:

S 25. lipnjem završava proslava 41. obljetnice ukazanja Gospe u Međugorju, a koja je prvi put, po riječima vidioca koji su tad bili djeca viđena 24. lipnja u posliepodnevnim satima na Podbrdu. Kako kažu vidioci, Gospa je tada imala bebu Isusa u naručju i dozivala ih gore ali oni od straha, panike i same nadnaravnosti ovog događaja nisu otišli. Sutradan također u poslijepodnevnim satima djeca su na Podbrdu u plaču i smijehu razgovarali s Gospom, a viđenja su se kroz godine nastavila do danas, dok je Međugorje postalo jedno od najslavnijih i marijanskih središta svijeta. Brojna svjedočanstva i dotaknuti milijuni ljudi razlog su zbog čega Međugorje unatoč svim pokušajima ušutkavanja, nije bilo a ni moglo biti zaustavljeno.

Ukazanja su se u Međugorju dogodila i danas, 25. lipnja na obljetnicu i na blagdan Bezgrešnog Srca Marijina.

Vidjelica Ivanka Ivanković Elez imala je svakodnevna ukazanja do svibnja 1985. Gospa je tada Ivanki, povjerivši joj posljednju, 10. tajnu, kazala da će tijekom cijelog svog života imati ukazanje jedanput u godini i to na obljetnicu ukazanja. Tako je bilo i ove godine. Ukazanje, koje je trajalo 5 minuta (18:34h -18:39h), Ivanka je imala u svojoj obiteljskoj kući. Ukazanju je bila nazočna samo Ivankina obitelj. Nakon ukazanja vidjelica Ivanka je rekla:
Gospa je dala sljedeću poruku: „Dječice, molite,molite, molite!“


Isti dan poruku je primila i Marija Pavlović-Lunetti koja poruku prima svakog 25. u mjesecu, a s ovom porukom Djevica Marija je jasno naznačila da su vremena u kojima živimo, ta sila rata dobra i zla koju tjeskobno osjećamo čak i ako ne vjerujemo, povijesna. Rekla je kako nikad do sada nije bilo ovakvog udara zloga na čovječanstvo, a sve dan nakon što su se mnoge stvarnosti počele otpetljavati, počevši samo s presudom Vrhovnog suda u Americi nakon čega će vrlo vjerojatno zvijer bezakonja pokazati svoje lice. Hrabro s Marijinim i Isusovim srcem i ovom milosnom porukom:

„Draga djeco!

Radujem se s vama i zahvaljujem vam na svakoj žrtvi i molitvi koju ste prikazali na moje nakane. Dječice, ne zaboravite da ste važni u mom planu spasenja čovječanstva. Vratite se Bogu i molitvi da bi Duh Sveti djelovao u vama i preko vas. Dječice, ja sam s vama i u ovim danima kad se sotona bori za rat i mržnju. Podjela je jaka i zlo djeluje u čovjeku kao nikada do sada. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.