foto: wikimedia commons

Kako je sotona zasjenio slučaj ‘Anđela Euharistije’: Nakon 180 godina pokrenut slučaj djevojke koja je viđala Isusa

Autor: Vjera

Radila je kao pralja u crkvi i mogla je biti zaboravljena, ali Bog ne zaboravlja svoje svete

Ova djevojka bila je toliko ponizna i skromna da gotovo nitko nije znao za njene mistične susrete, ekstaze, zanose i nebesku ljubav prema Euharistijskom Isusu kojeg je redovno viđala.

Samo su svi koji su je viđali, i susjedi i sestre u crkvi i biskupi vidjeli da – izgleda kao anđeo. Umrla je u 28. godini i mogla je biti zaboravljena.

Ali, Gospodin ne zaboravlja svoje svete. Nakon 180 održana je plenarna skupština biskupa u Francuskoj gdje je objavljeno pokretanje kauze za proglašenje blaženom ove skromne djevojke.

Međutim, upravo na toj skupštini umiješao se sotona jer je kardinal Jean-Pierrea Ricard šokirao svijet priznanjem o zlostavljanju pa je mala skromna svetica zasjenjena i jedva zapažena.

Naime, u posljednjem retku svog priopćenja te skandalozne skupštine biskupi su objavili da su podržali beatifikaciju žene poznate kao “anđeo euharistije” i to gotovo nitko nije primijetio jer su danima svi usredotočeni na kardinala zlostavljača. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.