fbpx

KAKO JE ORBAN RASTURIO EUROPSKU OLIGARHIJU! Učinio čudo o kojem se šuti!

Autor: Vjera

Stavio je Boga i svoj narod na 1. mjesto! Evo što se dogodilo...

Posljednjih godina uvelike se razgovara o činjenici da Hrvatska – doslovno izumire! Sve statistike pokazuju da je svakim danom sve gore i gore. I to ne samo u Hrvatskoj, nego i u brojnim zemljama Europe, kojima rukovodi Bruxelles kojemu smo mi poslušnici, a koji sve zida na kulturi smrti i razaranju europskog kršćanskog duha koji jedini donosi život.

Pritom, učinit će sve da ocrni i diktatorskima proglasi one vlade koje odbijaju tu kulturu raspada u svojim zemljama poput Viktora Orbana u Mađarskoj i njegove vlade. Vlade koja, svako jutro zajedno moli svetom Mihaelu da ih zaštiti od zla (ako niste znali, pročitajte) , i vlade koja je svoje građane i vjeru u Boga stavila na prvo mjesto.

Plodovi obaju politika jasno su vidljivi. Europa korača u smrt, a s njom i naša zemlja, a primjerice, Mađarska uz ‘strašnog diktatora’ – cvjeta.

Mađarska vlada, za razliku od naše, odmah je shvatila problem.

Orban je Mađarsku izvukao iz krize. Njihova zemlja od njegova dolaska na vlast ima stalni gospodarski rast od 4%. Orban je protjerao MMF iz Mađarske i uspostavio državni nadzor nad Središnjom bankom, djelomično i državnim medijima, a onima koje je smatrao da djeluju protiv interesa Mađarske uskratio je licenciju za emitiranje. Isto je učinio i s raznim udrugama i udrugicama koje su podjarmljivale mađarski narod. Raskrinkao je i Georgea Sorosa, Junckera i ostale usijane glave, ismijao se s njima na sablazan Europe. Odbacio i zabranio GMO.  Nabio je porez bankarima, a obitelji s više djece oslobodio brojnih poreza i ponudio im velike poticaje, za stanove, automobile, djecu, vrtiće…

Otkako su njegovi došli na vlast, prije devet godina, broj sklopljenih brakova povećao se 43 posto, a kad su socijalisti bili na vlasti, broj je pao 23 posto.

Raste i broj rođenih, naravno. Stopa fertiliteta porasla je 20 posto. Danas mađarska žena prosječno rađa 1,49 djece, dok je 2010. ta stopa iznosila 1,25. Stopa fertiliteta na najvišim je razinama u posljednja dva desetljeća.

Smanjuje se i broj abortusa, naravno, i to za trećinu u odnosu na razdoblje prije devet godina, kada je zemlja imala drugu vladu. Mađarska se može pohvaliti još jednim dostignućem, od 2010. čak 29 posto manje vjenčanih parova se razvodi.
I dok je Mađarska koncentrirana na stvaranje novih vlastitih građana i jačanje svoje države u pogledu života i obitelji, zbog čega su prezreni, zapadnoeuropske zemlje poput primjerice ,Njemačke odlučile su problem nedostatka ljudi riješiti suludo –  uvesti masovnu imigraciju iz zemalja Trećeg svijeta.

Međutim, migranti koštaju milijarde eura, a izvještaji pokazuju da je većina tih imigranata nesposobna i neobrazovana. Uzimaju više od socijalne države nego što ulažu u nju.
Ono što je Njemačka dobila svojom politikom “otvorenih granica” jest porast kriminala, silovanja i terora– činjenice su to koje nisu pobjegle ‘političarima diktatorima’ poput Orbana. Među takvima nisu naši, jer oni su se zavjetovali da neće omogućiti „krvavu žetvu” multikulturalizma koji želi doprijeti do njihovih zemalja, odbacujući edikt Bruxellesa o prihvaćanju migranata, nego će taj novac i sav napor uložiti u svoju djecu.

I oni uspijevaju u onome o čemu mi, kao poslušnici ove razorne politike smrti, diktirane iz mračnih fotelja velebne i napredne Europe koja se samouništava, možemo samo sanjati!

Dok god na vlasti imamo ljude koji ne vole svoj narod i sve druge narode stavljaju prije svoga, dok god na vlasti imamo ljude koji se klanjaju Bruxellesu, a ne Bogu u službi svog naroda, dok god na vlasti imamo ljude koji vjeruju da muškarac može biti žena i obratno, dok god na vlasti imamo ljude koji se savjetuju s vračarama – mi ćemo padati – do kraja, do samouništenja i to je ono što mi kao narod moramo konačno zaustaviti.
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.